Азартні гравці з дев'яти країн Європи вже зробили свій остаточний вибір на користь цієї лотереї.

Аргумент у них справді вражаючий – 190 мільйонів євро можливого виграшу. Заманливо, чи не так?

Що таке Euromillions?

Це масштабна лотерея, яка проводиться з 2004 року. Спочатку в неї грали жителі трьох країн – Великої Британії, Франції та Іспанії.

Вражаючі виграші і прості умови підкорили європейських азартних гравців. Всього лише через кілька років після створення Euromillions стала однією з найбільш масштабних лотерей Європейського Союзу.

Що так сильно приваблює гравців?

В кожній грі є гарантований джекпот розміром 17 мільйонів євро. Якщо ніхто з учасників не зірвав головний приз, то він переноситься на наступний розіграш.

Максимально можлива сума виграшу становить насправді вражаючі 190 мільйонів євро. До речі, 2014 року один азартний португалець зірвав головний джекпот і став багатшим на 190 мільйонів євро!

Але, крім великих виграшів, дуже часто зриваються джекпоти понад один мільярд гривень.

Що потрібно зробити для того, щоб стати учасником масштабного розіграшу від Euromillions?

Спочатку потрібно зареєструвати свій аккаунт на офіційному сайті або в мобільному додатку (підтримуються iOS і Android).

Після цього ви зможете купити лотерейні квитки для безпосередньої участі в наступному розіграші.

Замовити квитки можна за цим посиланням (за ціною одного ви отримуєте цілих два квитки!).

На території України єдиним прямим і офіційним посередником для купівлі квитків Euromillions є World Lottery Club (WLC). PS – це ліцензійний оператор лотерейних квитків, який має понад 250 тисяч зареєстрованих користувачів.

Його діяльність контролюється Комісією Азартних Ігор Великої Британії. Оплативши квитки, ви зможете обрати з них ігрові лінії (від трьох до п'яти).

Числа з ліній можна вказувати самостійно, а можна скористатися функцією випадкового вибору – в такому разі Генератор випадкових чисел рандомним методом обере для вас п'ять номерів.

Додатково гравцеві запропонують обрати пару Щасливих зірок, які збільшують шанси на виграш.

Отримати джекпот можна в тому випадку, якщо всі обрані номери зіграли. Але, крім головної винагороди, вас чекають додаткові призи.

Наскільки часто проводяться розіграші?

На Euromillions розіграші проводяться двічі на тиждень – по вівторках і п'ятницях. Після кожного розіграшу на сайті публікуються його результати – виграші та загальна кількість учасників.

Перед початком наступного тиражу ви зможете бачити максимальний джекпот, який можна виграти, лише правильно вгадавши п'ять цифр.

Дайте своєму везінню шанс! Придбайте два квитки за ціною одного і отримаєте вдвічі більше шансів зірвати великий куш і для себе!