Як пише ain.ua, до сьогоднішнього дня можливість оплати послуг, використовуючи засоби на рахунку телефону, була доступна абонентам оператора «Київстар» в рамках послуги «Мобільні гроші» і абонентам Vodafone за допомогою сервісу Vodafone Pay, про вихід якого редакція писала ще до його офіційного запуску.

Тепер до «Київстар» і Vodafone приєднався і третій гравець — lifecell.

За способами надання послуг оператори розділилися: клієнтам «Київстар» доступні і сайт, і мобільний додаток; у Vodafone досі єдиним способом оплати є додаток, у lifecell — тільки сайт.

І хоча мобільного застосування у «Служби мобільного оплати» немає, можливо, воно з'явиться пізніше — у материнської компанії Turkcell аналогічний додаток доступний і наділений великою кількістю можливостей. Не можна забувати і про здобутий раніше статус дочірньої компанії Paycell.

На сайті «Служби мобільного оплати» доступні наступні категорії послуг: онлайн-поповнення; ігри; хостинг; страхування і банківські платежі; переказ на карту; інтернет, телевізор і телефон; комунальні послуги; таксі; оголошення в газетах; інші послуги.