Багато бізнесменів на початковому етапі відкриття своєї справи стикаються з низкою проблем. Адже заснування нової компанії або запуск власного бренду вимагають грамотної піар-стратегії, яка полягає в проведенні повноцінної рекламної кампанії. Для того, щоб справа приносила дохід, потрібно визначити маркетингові інструменти, за допомогою яких бізнес вийде на ринок. Рекламне агентство Amillidius здійснює свою діяльність в Україні вже вісім років і надає всі необхідні послуги для проведення якісного інтерактивного маркетингу: створення лого, рекламних роликів, PR-стратегії, а також - розкрутку бізнесу в мережі і засобах масової інформації. Для полегшення роботи молодим бізнесменам, експерти компанії створили унікальний продукт - Amillidius Start, відгуки про який розповідають про його продуктивність і неповторність.

Один з менеджерів ТелеТрейд - Пауло Алвес, який відповідає за роботу філій компанії в Анголі, Мозамбіку та Португалії, розповідає про свій позитивний досвід співпраці з рекламним агентством Аміллідіус:

Аміллідіус Старт: відгуки про функції та напрямки продукту

Основною місією рекламного агентства Аміллідіус на початку його діяльності була побудова сайтів і популяризація їх в мережі Інтернет. Однак незабаром компанія розширила сфери своєї діяльності, і стала надавати послуги з інтерактивного маркетинга, включаючи розробку повноцінної PR-компанії, SEO-оптимізацію сайтів, створення рекламних роликів, 2D і 3D анімації, а також SERM, який дозволяє регулювати репутацію у всесвітній павутині .

Поле професійної активності Amillidius вміщує в себе всі сфери цифрового маркетингу, і це підтверджують ті клієнти, які вже встигли скористатися продуктом Аміллідіус Старт. Відгуки про непересічність продукту можна побачити, як на веб-сайті компанії, так і в глобальній мережі. Компанія працює в усьому світі, охоплюючи такі країни, як: Мексика, Польща, Італія, Португалія, В'єтнам та ін.

Зокрема, директор компанії ProfitWay в Мехіко - Оскар Гарсія - високо оцінив роботу команди Amillidius, яка провела іміджеву рекламну кампанію, і вивела його бізнес на новий виток розвитку.

Amillidius Start: відгуки про високий сервіс

Навіть сьогодні, здавалося б, в такому технологічно розвиненому світі, багато підприємців намагаються вирішити свої завдання самостійно або, вдавшись до допомоги колег, не розуміючи, що такий підхід не може принести дієвого результату. Беручи до уваги поради людей, далеких від сфери маркетингу, бізнесмен ризикує погубити власну справу. Проблема полягає ще і в нерозумінні багатьох, що digital-маркетинг - це величезна індустрія, де кожен профі відповідає за свій сегмент.

Допомогти у вирішенні цих та багатьох інших завдань можуть фахівці рекламного агентства Аміллідіус, команда якого протягом багатьох років займається розкруткою бізнесу, виводячи його на нові ступені розвитку. У найкоротші терміни висококваліфіковані професіонали створять і запустять в життя іміджеву рекламну кампанію Вашого продукту або послуги, бізнесу або бренду, допоможуть вийти на новий ринок і значно підвищать продаж. Не пропустіть можливість розвинути свою справу, довірте свій бізнес справжнім профі!