За підсумками вчорашнього жеребкування перший матч від України проведе Сергій Стаховський — тенісист з великим досвідом участі у Devis Cup, лідер по матчам та перемогам.

Кубок Девіса — це найбільше міжнародне командне змагання у чоловічому тенісі, яке проходить щороку з 1900 року. З 2001 року проведення Кубку підтримує одна з найбільших фінансових груп у світі BNP Paribas — головний акціонер UKRSIBBANK. Прихильність BNP Paribas до тенісу одна з найтриваліших в історії спорту. Це вже стала 40-річна традиція Групи, що є партнером усіх найважливіших змагань, таких як Davis Cup, Fed Cup, ROLAND GARROS, а також аматорських турнірів. В Україні найважливіші тенісні змагання підтримує UKRSIBBANK. Крім цього, Група підтримує освітні та соціальні заходи, пов'язані з тенісом, тим самим поєднуючи пристрасть до гри з соціальною відповідальністю.

Банк повністю розділяє властиві тенісу чесноти: гідність та чесні правила гри. Це відображає стійки відносини довіри, які банк позитивних змін щодня розвиває з клієнтами. Крім того, тенісні матчі за участю найсильніших команд світу — це прекрасна можливість для UKRSIBBANK запросити клієнтів на унікальні змагання найспритніших ракеток, які найкраще мислять у динаміці.

Слідкуйте за новинами з турніру на нашій сторінці у Facebook.