Apple

Компанія Apple Inc., акції якої нещодавно досягли відмітки 170$, опублікує фінансовий звіт за 1 квартал в четвер після закриття ринку. Очікується, що прибуток компанії складе 3.81$ на акцію, що небагато вище показників за аналогічний квартал минулого року – 3.36$ на акцію.

Минулого року компанія випустила нову версію своїх смартфонів, а саме iPhone 8, iPhone 8 Plus і the iPhone X. Незважаючи на те, що модель iPhone X отримала позитивні оцінки, занепокоєння відносно виробництва поставили під сумнів здатність пристроїв підвищити виручку компанії.

Alphabet

В третьому кварталі виручка компанії Alphabet Inc. зросла на 24%, тоді як ріст виручки у другому кварталі склав 21%. Очікується, що акції Alphabet зростуть на фоні публікації фінансових результатів за 4 квартал, враховуючи успішне зростання рекламної виручки. Виручка компанії від онлайн-магазина Google Play збільшилась на 22% у річному обчисленні. Тоді як виручка від послуг сторонніх продавців зросла на 40%.

В попередньому кварталі компанія показала успішні фінансові результати в сегменті хмарних рішень, завдяки яким Alphabet має можливість розширювати свої послуги електронної комерції.

Amazon

Компанія Amazon показала дивовижний рік і може закрити 4 квартал 2017 року з не менш високими результатами. Аналітики очікують значного збільшення доходів компанії, що також позитивно вплине на динаміку акцій. Компанія опублікує фінансовий звіт в четвер після закриття ринку.

Основна увага аналітиків буде зосереджена на підрозділі Amazon Web Services, а також на подальших планах компанії відносно хмарного сегмента. Очікується, що прибуток на акцію складе 1.84$, а виручка Amazon досягне 59.8$ млрд.

Alibaba

На минулому тижні акції Alibaba зросли після повідомлень про те, що компанія може досягнути нових рекордних відміток після виходу фінансового звіту. Очікується, що продажі компанії в день розпродажу Singles Day, збільшать загальні результати доходів компанії.

Facebook

Компанія опублікує звіт про доходи за 4 квартал в середу після закриття ринку. Очікується, що прибуток Facebook складе 1.94$ на акцію. Вчора акції компанії торгувалися на відмітці 188$, а з початку цього року акції зросли на 3.7%.

Слідкуйте за оглядами Trade12, щоб залишатися в курсі останніх новин ринку. Приєднуйтесь до форекс брокера та відкривайте реальний рахунок з Trade12 вже сьогодні!