• обсягу операцій банку з купівлі та продажу іноземної валюти іншими суб’єктами ринку і Національним банком (питома вага місця у цьому рейтингу в розрахунку загального рейтингу складає 50%);

  • обсягу операцій банку з клієнтами з купівлі та продажу безготівкової іноземної валюти (питома вага – 30%);

  • обсягу активів банку (питома вага – 20%).

«Операції з валютою – важливий напрям банку в роботі з корпоративними клієнтами, – говорить Олег Курінний, директор казначейства Банку «Кредит Дніпро». – Ми пропонуємо низку вагомих конкурентних переваг: так, послуга прямого дилінгу надає можливість нашим клієнтам отримувати найкращі курси безпосередньо в ході торговельної сесії; послуга валютного консалтингу дозволяє клієнтам, які здійснюють операції з купівлі та продажу валюти, отримувати експертну консультацію фахівців нашого банку в режимі онлайн. Саме завдяки оперативному та якісному сервісу обсяги валютних операцій наших клієнтів за результатами 2017 року збільшилися в 2,4 рази».

Загалом Національний банк у 2017 році за формою запиту щодо найкращого курсу купив на міжбанківському валютному ринку понад 1 млрд дол. США, продав – 239 млн доларів США.