Подорожувати та бути спокійним за свої речі просто:

  • прийдіть у найближче відділення Таскомбанку;
  • вкажіть свої дані менеджеру відділення для реєстрації послуги «Мандрівник»;
  • отримайте та розмістіть маркери (брелоки, бірки, наліпки) на особистих речах.

Як це працює:

У разі втрати та наступного знаходження втраченої речі людина, яка їх знайшла, побачить повідомлення про винагороду за повернення та зателефонує за номером телефону, вказаному на маркері безпеки ( брелоку, бірці або наліпці). Спеціаліст компанії mySafety визначить власника знайденої речі, а кур’єр безкоштовно доставить знайдені речі власнику у зручний час та місце.

Переваги:

  1. Охорона та економія фінансових коштів та часу. Втрачені речі швидко повернуться до вас, тим самим позбавляючи вас від затрат коштів та часу на їх відновлення, а всі додаткові витрати, такі як винагорода людині, яка знайшла, та оплата кур’єрських послуг, навіть якщо ваші речі знайдені в іншій країні, бере на себе компанія mySafety.
  2. Додаткова можливість блокування sim-картки мобільного телефона за допомогою цілодобової служби підтримки забезпечить збереження ваших коштів на мобільному рахунку. Надійність, захист інформації про власника.Усі маркери містять лише контакти Служби підтримки mySafety та унікальний серійний номер, завдяки чому компанія ідентифікує вас як власника речей та поверне їх вам, не повідомляючи ваші особисті дані людині, яка знайшла речі.
  3. Безпека. Власник не буде особисто зустрічатись з людиною, яка знайшла його особисті речі.
  4. Зручність та комфорт. Сервіси mySafety дуже прості та зручні у користуванні. Для вас цілодобово працює Служба підтримки користувачів, а у випадку втрати цінних речей компанія mySafety організує їх повернення в найкоротші терміни.