Мегабанк підбив підсумки Новорічної акції по депозитах для вкладників, які розмістили депозит «Строковий з правом поповнення» або «Строковий без права поповнення» на період від 3-х місяців до року в гривні або іноземній валюті. За результатами розіграшу головний приз дістався жителю Харкова 1969 року народження, викладачеві одного з харківських вузів. Клієнт Мегабанку виграв новорічну подорож на двох до Чехії. Харківська сім'я зупинилася у фешенебельному готелі і зустріла Новий рік в одній з найкрасивіших столиць Європи.

«Це був чудовий відпочинок! Гарна архітектура, доброзичливі люди, смачна їжа. Ми з дружиною добре відпочили», – зізнається переможець акції В'ячеслав.

Крім головного призу цінні подарунки від Мегабанку, 5-грамові золоті зливки, також отримали вкладники банку з Полтави і Кропивницького. Щасливими власниками золотих зливків стали мешканка Полтави, 1950 року народження і мешканка Кропивницького 1960 року народження. Призи були вручені переможцям у відділеннях Мегабанку в Полтаві і Кропивницькому.

Нагадаємо, що відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 29 червня 2017 р. №2781, Мегабанк включено до переліку банків-агентів фонду.