Курси криптовалют в реальному часі, графіки

Висока волатильність — саме цим відрізняються криптовалюти. Подорожчати на 20-30% і через добу опуститися нижче первинної вартості — така ситуація на крипторинку не рідкість. Саме тому, важливо оперативно відстежувати і реагувати на курс криптовалют в реальному часі.

ProfitGid зібрав в одному місці всі відомі і затребувані криптовалюти, починаючи від Біткойна, Ефіріума, Лайткойна і закінчуючи такими як WayGuide або GoldReserve.

В цілому в таблиці представлено понад тисячу токенов, що торгуються на біржах. Стежити за їх вартістю ви можете в режимі реального часу. При цьому на графіку видно, подорожчала чи подешевшала за останній час монета і на скільки відсотків.

ProfitGid покаже вартість токенів в таких валютах:

  •  долар;
  • рубль;
  •  євро;
  • гривня;
  • біткойн;
  • ефір.

Хочете дізнатися більше про обрану криптовалюту, достатньо перейти в докладний опис і отримати повну інформацію про токен — історію створення, особливості майнінгу, гаманці для зберігання і багато іншого. Перегортати десятки сторінок, щоб знайти потрібну криптовалюту, немає потреби — на сервісі працює зручний пошук по таблиці.

ProfitGid проводить для своїх читачів конкурс — «Вгадай курс біткойна і отримай в нагороду токени». Який діє на постійній основі.

Рейтинг бірж криптовалют — шукаємо надійні майданчики

Кількість користувачів криптовалютних бірж зростає в геометричній прогресії. Під час останнього активного зростання курсу біткойна, окремі сервіси навіть відчували перебої в роботі, оскільки не справлялися з напливом клієнтів. Трейдерам, які торгують токенами, важливо мати повне уявлення про провідні біржі ринку, знати, яким платформам можна довіряти, а які обходити стороною.

ProfitGid пропонує рейтинг бірж криптовалют, в якому дані оновлюються систематично. Тут представлена ​​лише актуальна і достовірна інформація про кожен майданчик. Американські та європейські, корейські та японські, російські та українські — в рейтингу зібрані біржі з усього світу.

Чим вища оцінка, тим більше довіри до майданчика у користувачів. Рейтинг 4 і 5 показує — з такою біржею працювати безпечно і надійно.

ProfitGid пропонує трейдерам детальну інформацію про кожен майданчик:

  • особливості реєстрації та верифікації;
  • способи введення і виведення;
  • актуальні курси валютних пар;
  • нюанси процесу торгівлі і обміну;
  • переваги та недоліки платформи.

Ви дізнаєтеся, які біржі працюють з такими популярними платіжними системами як WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI, а на яких баланс можна поповнити за допомогою банківської картки. Які майданчики підтримують російську мову, а де доведеться при необхідності скористатися перекладачем. ПрофітГід відстежує також добовий обсяг торгів і кількість валютних пар, доступних для роботи.

Обов'язково присутні й реальні відгуки. Наші користувачі діляться своїми враженнями про роботу з тим чи іншим майданчиком. До обговорення може приєднатися будь-хто. Пряме посилання з нашого сервісу відразу приведе вас на потрібну біржу. Все, що залишиться зробити — вчасно придбати або продати монети.

Інші можливості ПрофітГід

Курси токенів і рейтинг бірж — це тільки мала частина величезного масиву інформації, яку сайт надає трейдерам і інвесторам. Свіжі новини про всі важливі події криптоіндустрії, аналітичні матеріали про останні тенденції ринку, якісні огляди — все це, а також багато іншого ви знайдете на сторінках нашого видання.

Пару слів скажемо і про криптопортфель. Команда сервісу розробила оригінальний інструмент, який дозволить вам в режимі онлайн стежити за курсами на різних біржах, причому абсолютно безкоштовно.

Реєструємося, вказуємо інформацію про угоди і в одному місці спостерігаємо за коливаннями цін і загальною прибутковістю активів. Багато користувачів роблять свої криптопортфелі публічними і беруть участь у спеціалізованому рейтингу.

Інвесторам, які шукають нові можливості для вкладення коштів, стане в нагоді рейтинг ICO проектів. У ньому зібрані як стартапи, які тільки виходять на ринок, так і ті, що вже завершили кампанію зі збору коштів. Якщо ви шукаєте проекти для вкладень, в першу чергу розглядайте ICO з високими оцінками.

В окремому розділі зібрані проекти, які відскамились і, незважаючи на гучні обіцянки, так і не змогли вистрілити. Їх аналіз покаже, які стартапи в майбутньому варто обходити стороною.

Висновок

Хоч раз потрапивши на ProfitGid, ви зрозумієте — більше шукати нічого не треба. Тут є все необхідне, щоб швидко реагувати на ситуацію на крипторинку, яка щомиті змінюється, приймати правильні і зважені рішення. Сервіс допоможе в короткі терміни підвищити ефективність біржової торгівлі і знаходити успішні проекти як для короткострокового, так і довгострокового інвестування.