1. Оплата мобільного зв’язку

Ви можете уявити себе без мобільного зв’язку? Ми – ні. Тому вважаємо, що таку важливу справу, як своєчасне та регулярне поповнення мобільного рахунку просто необхідно автоматизувати. 2 хвилини вашого часу, банківська картка, заповнення форми і вуаля – ви ніколи не потрапите у ситуацію, коли гроші на мобільному рахунку закінчаться у найвідповідальніший момент.

Лайфхак: У кабінеті користувача на Easypay.ua можна вказати, щоб автоматичне поповнення мобільного відбувалося у момент, коли баланс на мобільному рахунку опускається нижче певної суми.

2. Комунальні платежі

Здається, з оплатою комунальних послуг все просто: зробив це вчасно – не маєш клопоту до наступного місяця. Але давайте будемо відвертими – часто ця рутинна задача забирає купу сил і енергії, а тому її хочеться відкласти на потім. На щастя, налаштувати регулярну щомісячну оплату комунальних послуг через інтернет зовсім просто. По-перше, це швидко. По-друге, безпечно. По-третє, ви заощаджуєте на комісії банку. А отже, економите не лише свій час, а й кошти. Полегшіть власне життя вже сьогодні: налаштуйте шаблони платіжок, вкажіть реквізити банківської картки та час, коли щомісяця автоматично здійснювати оплату, і будьте спокійні.

Продовження статті читайте на сторінці спецпроекту Finаnce.ua та Easypay.