Найбільша перемога в цій лотереї була в 2012 році у Великобританії, величезний джекпот зірвало щасливе подружжя Джилліан і Адріана Байфорд, їхній виграш склав 148 мільйонів фунтів, що в український гривнях становить близько 5 мільярдів гривень. Саме тому наше рідне Лото меркне на фоні EuroMillions з їхніми величезними джекпотами.

Як грати?

Грати в EuroMillions дуже просто. Вам потрібно вибрати 5 основних номерів і 2 «Щасливі Зірки». Якщо ви їх вгадаєте, то джекпот буде у вас у кишені!

Грати в EuroMillions ви можете через World Lottery Club — найбільша платформа в світі для купівлі лотерейних квитків. Щоб взяти участь, просто перейдіть за посиланням на сайт WLC і виберіть свої номери. У разі перемоги ви отримаєте автоматичне повідомлення.

Чому варто вибрати нас?

  •  Ми нараховуємо понад 500 тисяч постійних користувачів
  •  У нас понад 2200 позитивних відгуків на Trustpilot
  •  Тільки WLC дає вам можливість виграти величезні грошові призи, хоч би де ви перебували
  •  На відміну від традиційних лотерей, ми надаємо широкий спектр спеціальних пропозицій і знижок, щоб підвищити ваші шанси виграти приз
  •  Ви також можете оформити підписку, завдяки якій ви ніколи не пропустите розіграш
  • Зараз ти можеш отримати величезний джекпот EuroMillions сумою в 1,5 мільярда гривень і на цьому наші подарунки не закінчуються, тільки у нас кожен новий гравець при купівлі 1 квитка, отримує 2 абсолютно безкоштовно.

Дасте собі шанс стати мільярдером? Вирішувати вам!

Візьміть 2 безкоштовні квитки і 1,5 мільярда гривень від EuroMillions!