Про те, як він буде працювати, і як стати клієнтом monobank, на своїй сторінці в Facebook написав один з його засновників, екс-заступник голови ПриватБанку Дмитро Дубілет.

Нарешті, ми запустили monobank! Повноцінно запустили! Це означає, що ви можете прямо зараз встановити на свій смартфон наш додаток: 

— Android: https://play.google.com/store/apps/details...

— iPhone: https://itunes.apple.com/ru/app/id1287005205

Магія починається з першого ж екрану. Щоб стати нашим клієнтом, вам потрібно всього лише сфотографувати паспорт і ІПН (система розпізнає дані автоматично). 

Потім ви вибираєте, коли і куди вам зручно, щоб наш співробітник урочисто приніс вам новеньку карту. Гарну карту в стильній упаковці зі смішними котячими наклейками :) Оформлення, обслуговування і доставка картки — безкоштовно (поки що в деяких містах карту можна забрати тільки самостійно в одній з точок видач).

Читайте також: Карта від mobile-only банку. Переваги та недоліки

Ну, а справжня магія почнеться після того, як ви отримаєте карту:

— Я вважаю, що у нас вийшов один з кращих банківських додатків в світі. Ви навіть не уявляєте, скільки часу і грошей ми в нього інвестували.

— Кредитні ліміти на карту ми ставимо до 100.000 грн, а ставка на кредит нижче, ніж у інших банків країни. У нас немає відділень, тому ми можемо собі це дозволити

— Всі платежі / переклади і поповнення телефону — без комісій. Повторюся, можемо собі дозволити.

— Щомісяця можна вибрати 2 категорії, за якими можна отримувати кешбеки до 20% від суми покупки. У цьому місяці, наприклад, у нас були супермаркети і продукти (2%), кафе і ресторани (3%), аптеки / косметика (5%), кіно (20%) та інші. Важливо, що це — повноцінні кешбеки, а не бонуси, які незрозуміло, де витрачати.

— Через 1-2 тижні ми запустимо Круту розстрочку — можливість купити товар в розстрочку в будь-якому магазині в будь-якій точці світу. На розстрочку ліміти теж до 100.000 грн.

— Дехто вважає цю фічу головною. У додатку ви знайдете смішного кота, прообразом якого виступив мій кіт в космічному рюкзаку :)

Цей список можна продовжувати ще довго, але пост вийшов і без того довгим. До того ж, ми тільки на самому початку шляху і будемо регулярно випускати нові сервіси та продукти.

Буде цікаво, обов'язково приєднуйтесь! :)

p.s. На першій стадії у нас очікується ажіотаж. Зазвичай перевірка документів при реєстрації займає кілька хвилин, але зараз через черги цей процес може затягнутися. Сподіваємося на Ваше розуміння.