З огляду на те, що українців дедалі більше цікавлять робота та постійне проживання у Польщі, Креді Агріколь вирішив домомогти цій групі клієнтів і запропонувати їм отримувати інформацію українською мовою як у мережі Інтернет, так і традиційним способом. Українці зможуть відкривати банківські рахунки на тих самих умовах, що і поляки. Банк пропонує наступні рахунки: Перший рахунок (1st Account), Простий ощадний рахунок (Simple Savers Account), Ощадний рахунок ПЛЮС (Savers Account PLUS), Ощадний рахунок ПРЕМІУМ (Savers Account PREMIUM). Громадяни України також можуть відкривати рахунки в усіх банках та партнерських відділеннях Креді Агріколь у Польщі. Крім того, банк пропонує привабливі умови для SWIFT-переказів в Україну. Основні документи, необхідні для початку співпраці з банком, — це паспорт та документ, що підтверджує законність проживання у Польщі.

«Використання української мови – це природня реакція банку на збільшення кількості громадян України в Польщі. Це наші потенційні клієнти. Пропозиція Креді Агріколь покликана зробити їхню фінансову діяльність у нашій країні простішою, — зазначає Марчин Дата, Директор підрозділу ощадних продуктів та банківських операцій Креді Агріколь. – Ми представляємо пропозицію, доступну українською мовою. Відтепер кожен зможе дізнатися про стан свого рахунку, знайти найближче відділення банку, ознайомитися з розмірами комісій тощо, отримавши інформацію рідною мовою».

Українці, як і поляки, сплачуватимуть від 0 до 4,90 злотих за свій банківський рахунок. Деякі типи рахунків передбачають безкоштовне зняття готівки по всьому світу. Умови для SWIFT-переказів в Україну є дуже вигідними. Пропозиція дійсна з початку листопада цього року.

За даними Польського Інституту Соціального Страхування (ZUS), кількість офіційно працевлаштованих українців у Польщі зростає, і станом на кінець червня кількість таких осіб складала 270 тисяч, що на 75 тисяч перевищує минулорічний показник. Зараз українці – це основна група працівників серед меншин, що проживають у Польщі. За даними Українського Аналітичного Центру, у квітні 2017 року 1,2 мільйони громадян України були працевлаштовані у Польщі, а до кінця цього року ця цифра може зрости до 2 мільйонів.