Можна по-різному ставитися до подій, що відбуваються сьогодні в Україні, але заперечувати той факт, що наша держава поступово набуває європейської подоби, не стануть навіть скептики. Своїми досягненнями в спорті її давно прославили Андрій Шевченко, брати Віталій і Володимир Клички.

А поки поступово пробуджується нове українське кіно, естафету спорту з легкістю підхопила наша фотоіндустрія. Яскравий тому доказ – відкрита в квітні 2017 київська фотостудія Lightfield (Лайтфілд).

Lightfield – креативний простір для талантів

Вже сьогодні нова фотостудія повністю виправдовує свою назву – в перекладі з англійської «Lightfield» звучить, як «зона світла». Подібно до світла в кінці тунелю, вона приваблює до себе, збирає під своїм дахом і об'єднує талановитих фотографів і фахівців суміжних спеціальностей. Саме тут вони можуть взяти старт, освоїти нові прийоми зйомки, провести власну фотосесію чи просто орендувати апаратуру, приміщення, реквізит і все необхідне для плідної роботи. Фотостудія Lightfield – це простір з необмеженими можливостями для розвитку власного таланту, професіоналізму та захоплень.

Лайтфілд – пропозиція, перед якою неможливо втриматися

Що ж такого особливого пропонує своїм гостям нова київська компанія?

По-перше. Це просто грандіозна за своїми масштабами фотостудія, яка займає загальну площу 2500 м2 – рівних їй немає у всій Східній Європі.

По-друге. Це 14 локацій, які містять необхідні для зйомки циклорами, інтер'єрні студії, простори, що здатні трансформуватися, і великий зал для подій, розрахований на 500 гостей.

По-третє. Це професійна фототехніка останнього покоління, яку можна орендувати погодинно за непристойно низьку вартість – це дозволяє заощадити на придбанні дорогої апаратури, що особливо актуально для фотографів-початківців.

По-четверте. Це згуртована команда професіоналів, готових допомагати, ділитися досвідом і розвиватися разом з вами. Фотографи, стилісти, візажисти, ретушери, перукарі, костюмери, продюсери, моделі – це всі ті фахівці, без яких професійну фотозйомку провести неможливо.

По-п'яте, і найголовніше, – це по-справжньому творча атмосфера, яка допомагає поринути в улюблену роботу повністю, без залишку, і створювати справжні шедеври фотомистецтва. Саме тому фотостудії Lightfield пророкують велике майбутнє. На думку її інвесторів і незалежних фахівців, вкладені в її створення без малого 150 000 000 гривень, мають повністю окупитися вже до середини 2018 року. А це означає, що нова студія не тільки вдало вписалася в пейзаж Києва і зайняла свою нішу на ринку аналогічних послуг, але й є запитаною, довгоочікуваною у спільноті талановитих людей. І незабаром нею зможе пишатися кожен українець.