За умовами програми аграрії можуть отримати кредити від ОТП Банку на покупку понад 60 видів ЗЗР виробництва ALFA Smart Agro за спеціальною ставкою від 12% річних у гривні. При цьому попереднє рішення про фінансування приймається протягом 1-го дня, а кредитні кошти стають доступними вже на 9-ий робочий день. Сума фінансування може бути до 8 млн грн., а заставою можуть виступати аграрна розписка або майбутній врожай, а також активи компанії.

«Ми постійно працюємо над розширенням можливостей, якими можуть скористатися українські сільгоспвиробники в рамках нашої стратегічної програми агрокредитування ОТП «Агро-фабрика». Наразі, вже понад 40 господарств скористалося доступним і зручним фінансуванням від ОТП Банку, зокрема – на придбання якісної сировини за нашими партнерськими програмами. Купуючи якісні засоби захисту рослин, добрива, паливо, техніку тощо, аграрії мають змогу підвищити ефективність компанії», — зазначив Іван Єрко, керівник проекту «Агро-фабрика».

Нагадаємо, спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) ОТП Банк реалізував спрощений і прискорений підхід до фінансування фермерів у програмі «Агро-фабрика», що надає невеликим господарствам, які займаються вирощуванням зернових і олійних культур, з банком оброблюваної землі від 500 га, доступ до швидких грошей для посівної і збиральної кампаній на найбільш оптимальних умовах.

Дотримуючись багаторічної стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі – від Тарифного пакету «ОТП Агро» до спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.