Він вважає, що все більше країн приймають криптовалюту і прибирають перешкоди до їх використання для інвесторів, пише cryptocurrency.tech.

«В готівці, акціях, облігаціях і золоті в світі зараз знаходяться $200 трлн. І я не в в захваті від ідеї вкладати в них зараз мої гроші. Якщо 1% з цих $200 трлн перейде в криптовалюту за 10 років, ви побачите, що їх вартість $2 трлн — в 10 разів більше, ніж зараз», — зазначив аналітик.

Моас впевнений, що довгострокові прогнози про те, що криптовалютний ринок з часом наздожене світовий ринок золота, що становить на сьогодні $8 трлн, обгрунтовані.

Якщо біткоін збереже половину частки в структурі криптовалюти, $4 трлн його ринкової капіталізації прирівняють його ціну до $500 тисяч. А протягом 5 років біткоін обжене за цим показником Apple, дійшовши до $800 млрд.

Також аналітик каже, що інвестори повинні перестати підтримувати висловлену Джеймі Даймоном і Уорреном Баффетом позицію про «бульбашку» біткоін, оскільки вони обидва вклали багато коштів у традиційну банківську індустрію, якій біткоін тепер загрожує.

Однак Моас не стверджує, що вся тисяча існуючих криптовалют заслуговує на увагу, адже «95% з них працюють за схемою „накачування і скидання“.

Нагадаємо, що віце-президент інвестиційного банку Goldman Sachs Шеба Джафарі прогнозує подальше зростання ціни біткоіну до $7941.