Нова картка оснащена безконтактною технологією оплати PayPass від Mastercard, котра забезпечує швидкі розрахунки. Потрібно просто піднести карту до зчитувального пристрою на касі чи до термінала — і ваша оплата здійснена. Новою карткою можна розраховуватися у всіх магазинах та автозаправках на території України, оснащених терміналами, а також здійснювати покупки в онлайн-магазинах та сплачувати рахунки за комунальні послуги без комісії через платіжну систему PayHub.

За допомогою карти Вболівальника також легко купувати квитки на матчі улюбленого клубу і стати частиною програми лояльності для вболівальників FanID. Переваги програми — це право відвідувати відкриті тренування команди «Шахтар» та інші клубні заходи; накопичення знижки до 30% на купівлю абонемента на відвідування домашніх ігор «Шахтаря»; кожна третя зустріч у чемпіонаті України — у подарунок; четвертий квиток на матч чемпіонату України — у подарунок; а для дітей учасників програми лояльності передбачена можливість супроводжувати футболістів на поле перед початком офіційного поєдинку.

Голова правління ПУМБ Сергій Черненко:

«Ми раді співпраці з футбольним клубом «Шахтар», адже завдяки їй можемо надати зручні послуги мільйонам вболівальників цього титулованого клубу. Незабаром власники нової картки зможуть скористатися ще й програмою винагород Mastercard Rewards від ФК «Шахтар» і банку ПУМБ».

Генеральний директор ФК «Шахтар» Сергій Палкін:

«Футбольний клуб «Шахтар» цінує своїх вболівальників, тому ми розробили нову програму лояльності для тих фанів, які відвідують наші ігри не за абонементами, а за квитками. Ми вдячні нашому партнеру — банку ПУМБ, який підхопив цю ідею і запропонував створити багатофункціональну картку вболівальника».

Оформити картку Вболівальника можуть усі вболівальники без паспорту та жодних документів на території стадіону Металіст під час домашніх матчей ФК «Шахтар», а згодом в усіх відділеннях ПУМБ міста Харківа».