Про новий банківський додаток, який буде кращим за Приват24, Дубілет повідомив у березні цього року. В даний час стартувало бета-тестування нового продукту.

Клієнти, які погодилися бути бета-тестувальниками, отримують безкоштовну карту Monobank з кур'єрською доставкою. Їм пропонується відразу встановити додаток та користуватися послугами.

У чорному конверті разом з картою йдуть інструкція та набір стікерів. Редакція «Мінфіну» також отримала свою карту і приступила до тестування.

Як стверджує Дубілет, такий mobile-only банк стане першим у своєму роді в Україні. У банку не буде відділень, а для його використання знадобиться тільки смартфон.

Читайте також: Карта від mobile-only банку. Переваги та недоліки

«Ми довго сперечалися з власниками банку, наскільки Україна готова до такого формату. Адже mobile-only банків і в світі не так багато! Але, врешті-решт, прийшли до висновку, що було б божевіллям відкривати відділення в XXI столітті. А смартфони сьогодні є вже майже у кожного другого українця», — пояснив він.

Ще один колишній топ-менеджер ПриватБанку з команди FinTech Band Олег Гороховський раніше повідомив трохи деталей з приводу параметрів карт: перші клієнти отримають кредитні ліміти до 100 000 грн, пільговий період — два місяці, Кешбек — до 20%, нарахування відсотків на залишок власних грошей і практично безкоштовне зняття / поповнення.

Monobank — новий проект Fintech Band і Universal Bank. Його концепція — «банк в кишені», вона орієнтується на клієнтів-фізосіб. Інтерес до продукту викликаний тим, що його створюють натхненники системи Приват24, яка відома своєю зручністю та доступністю. Автори проекту планують випускати кредитні карти і працювати без відділень, виключно на мобільних пристроях. Старт Monobank запланований на осінь 2017 року.