Завдяки співпраці Таскомбанку й Taxfree4U, VIP-клієнти банку можуть повертати до 19% ПДВ від покупок на території однієї з шести країн-учасниць Євросоюзу: Німеччини, Франції, Італії, Іспанії, Фінляндії та Великобританії.

«Піклуючись про своїх клієнтів, ми використовуємо усі можливі економічні та фінансові інструменти, щоб оптимізувати витрати і створити можливості для максимальної економії коштів учасників клубу Private banking під час закордонних подорожей. Послуга Tax Free є одним з таких механізмів. Відтепер шопінг у Мілані чи деінде стане ще безтурботнішим та економнішим», — підкреслив Олег Поляк, заступник голови правління Таскомбанку.

Партнер банку Taxfree4U максимально спростив процес заповнення декларацій та повернення коштів завдяки зручному додатку з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Лише 5 простих кроків відділяють користувача додатку від отримання повернення ПДВ (VAT refund):

  1. Встановити додаток Taxfree4U на смартфон чи планшет, заповнивши профіль;

  2. Зробити фото чеків за покупки та завантажити їх у додаток;

  3. Отримати заповнену декларацію в додатку або на e-mail та роздрукувати її;

  4. Поставити штамп у декларації на митному контролі аеропорту при вильоті та по прибутті в аеропорт, опустити чеки з декларацією в спеціальний бокс Taxfree4U;

  5. Отримати повернення ПДВ на банківську карту чи рахунок, відкриті в Таскомбанку.

Додаток Taxfree4U створено, щоб звільнити людей від необхідності заповнювати декларації та стояти в декількох чергах. При цьому сервіс дозволяє отримати найвищий відсоток повернення ПДВ серед усіх Taxfree-операторів у найкоротші строки. Найбільш вигідне повернення ПДВ можливе у випадку, якщо сума чеків за покупки перевищує 100 євро.

Основні переваги для користувачів сервісу TaxFree4U:

  • Можливість отримати повернення з будь-яких магазинів – платників ПДВ, тоді як класичні сервіси дозволяють робити повернення лише за покупки в магазинах партнерської мережі;

  • Автоматизація процесу – не потрібно заповнювати декларації власноруч, спеціалісти TaxFree4U зроблять це за вас;

  • Вигідні умови повернення ПДВ.

Детальну інформацію щодо отримання послуги можна дізнатися у персонального менеджера.