Таскомбанк увійшов у трійку лідерів номінації «Вибір населення». Експерти Фінансового Оскару відзначили, що хоч банківське кредитування переживає не кращі часи, водночас є фінзаклади, готові підставити кредитне плече своїм клієнтам навіть у таких важких умовах. «Лише одиничні банки змогли продемонструвати приріст кредитного портфелю за підсумками першого півріччя. Із 40 найбільших банків за класифікацією НБУ навіть десятки таких не набралось, відзначили експерти. — За перше півріччя поточного року кредитний портфель фізичних осіб Таскомбанку збільшився більш ніж у 2,5 раза. Таскомбанк сформував новий підхід до роботи з кредитними картками і кеш-кредитами, що забезпечило банку додатковий потік клієнтів. Також Банк розвиває і класичні кредитні продукти, зокрема кредити на придбання нових і вживаних автомобілів.

Таскомбанк також увійшов до трійки кращих банків у номінації «Корпоративний партнер», що визначає лідерів ринку у сфері забезпечення стабільної і якісної роботи з корпоративними клієнтами, а також фінансування реального сектора економіки.

Крім роздрібного і корпоративного сегменту, Таскомбанк активно розвиває дистанційні канали обслуговування, транзакційний бізнес, МСБ, інкасацію. Наприкінці 2017 р. — початку 2018 р. планується запуск програм мікрокредитування. Таскомбанк увійшов у ТОП 10 номінації «Аграрний банк» — за досягнення у сфері кредитування та обслуговування компаній агросектора.