— авансовий внесок від 20%;

— фіксована ціна на вагони на момент підписання договору;

— строк фінансування до 7 років;

валюта фінансування гривна без валютної прив’язки;

За півроку з початку запуску програми лізингу залізничної техніки банк надав підприємствам послуги з придбання залізничного транспорту у фінансовий лізинг більш ніж 100 одиниць.

«Ми будуємо з нашими клієнтами довгострокові партнерські стосунки, надаючи їм фінансові інструменти та рівень обслуговування, що сприятимуть збільшенню оборотів та масштабів бізнесу клієнта у майбутньому, — відзначає перший заступник голови правління Таскомбанку Володимир Дубєй. — У нас є лізингова компанія, що досить успішно веде бізнес, але ми розвиваємо лізинг і на балансі банку, оскільки зміна нормативних вимог НБУ дає можливість це робити. Зараз портфель Таскомбанку вже складає більш ніж 420 млн грн», — додав Володимир Дубєй.

Таскомбанк надає у лізинг не лише вагони. У вересні 2017 р. було укладено угоду з фінансування 11 одиниць самоскидів DAF для клієнта, який займає лідируючі позиції в Україні з ремонту та будівництва доріг. Постачальником техніки виступив DAF Центр Львів, офіційний дистриб’ютор голландського заводу-виробника DAF у Західному регіоні України.

«Серед переваг лізингу — швидке прийняття рішення з фінансування, значна економія часу лізингоотримувача за рахунок надання якісного сервісу з лізингових операцій, оскільки реєстрацію, оплату усіх обов’язкових платежів здійснює Таскомбанк. Страхування предметів лізингу проходить в акредитованих компаніях з прозорими умовами для клієнта», — відзначив начальник управління лізингових операцій Максим Зінченко.

Контакти:

Зінченко Максим

Начальник управління лізингових операцій Таскомбанку

Тел: +38(044) 393 25 76 вн.2507

Моб: +38(095) 282 82 84