Основні ознаки підроблених банкнот:

1. Папір в ультрафіолетових променях (далі – УФП) флуоресціює блакитним кольором (у справжніх банкнот флуоресценція паперу відсутня).

2. Локальний водяний знак у вигляді портрета Бенджаміна Франкліна імітовано друком на зворотному боці банкноти фарбою білого кольору, в УФП видно у вигляді темного зображення (у справжніх банкнот зображення водяного знака сформовано внутрішньою структурою паперу).

3. Захисну стрічку імітовано друком на зворотному боці банкноти фарбою білого кольору, текст читається, флуоресценція відсутня, в УФП видно у вигляді темної смуги (у справжніх банкнот занурена в товщу паперу прозора полімерна стрічка з зображеннями в прямому та перевернутому вигляді «USA 100» флуоресціює рожевим кольором).

4. Захисні волокна червоного та синього кольорів не імітовано. В папері присутні видимі волокна світло-коричневого кольору.

5. Використано подібні до оригіналу поліграфічні способи друку – якість друку гірше ніж на справжніх банкнотах: зображення чорного кольору з лицьового боку та всі зображення із зворотного боку виконані глибоким друком – фарба має рельєфність, яку можна відчути на дотик; серійний номер, літера та цифра банку, зображення печатки Казначейства (зеленого кольору) виконано високим способом друку.

6. Мікротексти імітовано – читаються.

7. Оптично-змінне зображення цифрового позначення номіналу «100» імітовано – зміна кольорів із зеленого на темно-зелений не відповідає оригіналу (у справжніх банкнот – із зеленого на темно-фіолетовий).

8. Інфрачервоний захист імітовано – карта інфрачервоних зображень із зворотного боку наближена до оригіналу.

9. Магнітний захист імітовано – карта магнітних зображень наближена до оригіналу.

Реквізити вилучених з обігу банкнот зазначено в таблиці:

У підроблених банкнот, крім однієї підробки, що зазначена в таблиці за порядковим номером 9, перші літери в серійних номерах не відповідають банкнотам серії року 2006А (у справжніх банкнот серії 2006А перша літера серійного номеру «K»).

Підробки іноземної валюти з такими ознаками можуть не визначатися окремими видами автоматичних детекторів валюти, а також терміналами у разі їх неналежного налаштування.