Конкурс стартапів — це одна з найголовніших щорічних подій у сфері інноватики України. Конкурс збирає не лише розробників проектів у багатьох галузях науки і техніки, але й представників великого інвестиційного бізнесу.

Метою конкурсу стартапів є визначення найцікавіших і найактуальніших проектів у різних галузях техніки та надання авторам кращих з них допомоги в комерціалізації, створенні успішних стартап-компаній та виведенні інноваційних продуктів на національний та міжнародні ринки.

«Креді Агріколь Банк прагне бути у першій десятці «цифрових» банків України і приділяє особливу увагу інноваціям у сфері інформаційних та діджитал-технологій. Однак не менш важливою складовою роботи нашого банку є кваліфікований і талановитий персонал. Нещодавно Креді Агріколь Банк підписав «Пакт заради молоді 2020» — документ, що засвідчує орієнтованість на підтримку молоді, надання місць для стажування та готовність нашого банку сприяти розвитку молодих спеціалістів», — прокоментувала Галина Нечаєва, директор з персоналу Креді Агріколь Банку.