В рамках підготовки до конференції, організатор заходу, компанія BankOnline, за підтримки медіа-партнерів «Мінфін» і «Finance.ua» буде знайомити своїх читачів з новими проектами в області фінансових технологій, які нещодавно заявили про себе і зараз завойовують своє місце на ринку Україна і не тільки.

Хто вони, які рішення пропонують, в чому їх унікальність — про це ми розповімо в нашій рубриці «Учасники стартап-сесії FinTech Ukraine 2017». А познайомитися з ними особисто, дізнатися подробиці і віддати свій голос за найкращий, на вашу думку, проект можна буде 1 листопада на конференції FinTech Ukraine 2017.

Creditor.AI

Завдання, які вирішує проект:

Creditor.AI — платформа купівлі/продажу кредитних заявок, по яким була відмова. Платформа допомагає одним кредитним установам продавати свої відмовні кредитні заявки іншим кредитним організаціям і навпаки.

За допомогою Creditor.AI кредитні компанії зможуть ще ефективніше вести свою діяльність за рахунок оптимізації маркетингових витрат викликаних у зв'язку з особливостями роботи моделі оцінки ризиків, а також мати можливість купувати вже верифіковані ліди у інших учасників за нижчими цінами ніж в інших стандартних каналах залучення клієнтів.

Особливість проекту:

Особливість Creditor.AI полягає в тому, що з його допомогою кредитні організації зможуть працювати ще ефективніше за рахунок зниження загального CAC (customer acqusition cost), а також збільшити на порядок свою базу користувачів за допомогою роботи з таким новим вузькоспеціалізованим каналом.

Кілька слів про проект:

Платформа Creditor.AI реалізована у вигляді аукціонної моделі, де одні кредитні компанії можуть продавати свої відмовні заявки іншим компаніям, або навпаки. Купівля анкет реалізована у вигляді бота який по заздалегідь вказаними параметрами (дані анкети, порогова вартість для заявки і ін.) купує за дорученням клієнта певний портфель заявок на позику.

Люди: Ігнатюк Віктор, Бутко Єгор, Павло Наволочко, Дмитро Бойчук, Ярослав Воробьев

Сайт: www.creditor.ai

Для читачів порталу «Мінфін» промокод зі знижкою 15% — FTUMF