«Наша компанія – офіційний дилер сільськогосподарської техніки John Deere, ми представляємо в Україні відому американську компанію RDO Equipment Co., – сказав Олександр Планета, директор департаменту з продажу техніки компанії «РДО Україна». – Ми пропонуємо нашим клієнтам нову техніку й ту, що була у вжитку, системи точного землеробства, оригінальні запасні частини, а також якісне гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування сільгосптехніки John Deere. Завдяки нашій спільній програмі з Банком «Кредит Дніпро» агровиробники зможуть вибрати для себе оптимальні умови фінансування, щоб вирішити бізнес-завдання у строк і з максимальною вигодою».

Зазначимо, що компанія «РДО Україна» працює на українському ринку з 2012 року і представлена в Житомирській, Вінницькій, Черкаській областях.

«Ми завжди дуже відповідально підходимо до вибору партнера для пропозиції сільгоспвиробникам різних програм фінансування, – підкреслив Євген Хуриленко, начальник управління розвитку продажів у агробізнесі Банку «Кредит Дніпро». – Ми поділяємо цінності компанії «РДО Україна», для якої важливо вибудовувати тривалі відносини з клієнтами, реалізовувати заплановані проекти та створювати можливості для клієнтів. Упевнені, що цікаві умови фінансування у рамках нашої нової партнерської програми стануть відчутною підтримкою успішного розвитку аграріями свого бізнесу».