Атмосферу мандрівки в часі допомагали створювати зони активностей партнерів конференції. Планувати фінансове майбутнє України можна було на майданчику Ощадбанку. Там тинейджери разом з банкірами розбирались із тим, які саме сервіси потрібні для платіжних карток майбутнього, на прикладі молодіжної картки Ощадбанку. Її отримав кожен учасник конференції. Спільно з компанією Sensorama Lab Ощадбанк також запропонував гостям створити банкомат майбутнього в технології віртуальної реальності.

«Підтримка Ощадбанком конференції «Завтра_2037» є інвестицією в майбутнє. Головна мета – зробити так, щоб талановита українська молодь змогла реалізуватись у своїй країні. Без цих молодих людей, які вже зараз досягли вражаючих результатів, Україна не має перспектив. Цієї конференцією ми хочемо показати всім, що у нас є молоді люди, за яких варто змагатися, створюючи належні умови в країні, – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний. – Є у нас і ще одна ціль. Час не стоїть на місці, і передбачити його перебіг для дорослих людей дуже складно. Спілкування з креативними тинейджерами надає нам можливість краще орієнтуватись, що буде популярним у майбутньому. Окрім того, ми хотіли б, щоб молодь комунікувала не тільки онлайн і не забувала про живе спілкування».«Багатьом з них не виповнилось і 18, а за плечима вже винаходи, визнання (часом навіть глобальне), наддосягнення та винесені з поразок уроки, – зауважує СЕО Ekonomika+ (до активів якої належить Womo.ua) Ірина Рубіс. – Учасники «Завтра_2037» трохи більш просунуті, але не зверхні. Вони прагнуть ділитись, обмінюватись досвідом, допомагати одноліткам, які ще тільки шукають свій шлях до професійної та особистісної реалізації. Вони точно про співтворчість і точно не про «моя хата скраю». Вони мислять дуже широко та позбавлені стереотипів і самообмежень. Змушують повірити, що Україна-2037 буде в надійних руках».«Для нас важливо чути й вести постійний діалог із поколінням майбутнього. Згідно зі звітом World Economic Forum близько 65% сьогоднішніх випускників шкіл і вишів матимуть нові професії, яких сьогодні ще навіть немає або які тільки зароджуються. Це відбувається завдяки проникненню smart-технологій, які динамічно змінюють наше життя. Майбутнє вже ближче ніж здається, і для Mastercard – це майбутнє без готівки, де можна розрахуватись карткою або гаджетом у будь-якому місці в будь-який час. Завтра­_2037 – дуже актуальний і потрібний майданчик для того, щоб обмінятись і надихнутись ідеями й почати будувати майбутнє вже сьогодні. Це можливість познайомитись із неймовірними людьми – унікальними тинейджерами, які вже встигли реалізувати знакові технологічні проекти або ж побороти себе і серйозні життєві виклики, а також з усіма тими, хто щодня робить нашу країну сильнішою», – зазначила генеральний директор Mastercard в Україні, Молдові, Грузії та країнах Центральної Азії Віра Платонова.

Конференція «Завтра_2037» — платформа, на якій виступають підлітки, що живуть майбутнім. Отже, вона не обмежиться лише Києвом. На початку грудня конференція «Завтра_2037» відбудеться у Дніпрі, наступного року заплановано зустрічі креативних тинейджерів у Львові та Одесі.