«Проаналізувавши потреби наших потенційних клієнтів, ми розробили для них спеціальні пропозиції. У крюїнгових компаній та громадських організацій є попит на певний набір послуг, тому спеціально для них ми створили відповідні тарифні пакети, які задовольняють їхні фінансові запити. Для клієнта економічна доцільність вибору тарифного пакета полягає в тому, що за вартістю це дешевше, ніж оформлення кожного продукту окремо», — зазначила Ніна Тараненко, директор департаменту малого та середнього бізнесу банку «Південний».

Для крюїнгових компаній банк пропонує вигідні умови обслуговування за пакетом «Крюїнг». У ньому зібрано оптимальний набір необхідних для компаній послуг. До тарифного пакет входять: безкоштовне відкриття самого пакета, безкоштовне відкриття та обслуговування транзитного рахунку компанії, індивідуальний тариф на зарахування для моряків, продаж валюти крюїнгу до 0,1 %, а також персональний менеджер.

Тарифний пакет «Громадський» — це спеціальна пропозиція, розроблена для неприбуткових організацій: політичних партій, творчих спілок, пенсійних фондів, об’єднань юристів, ОСББ, організацій роботодавців тощо. Дана пропозиція має низку переваг, серед яких безкоштовне відкриття тарифного пакета, мінімальна комісія за його обслуговування, безкоштовне оформлення першої корпоративної платіжної картки, а також можливість отримати прибуток від залишку на рахунку до 7 % річних.

Оформити нові пакети «Громадський» і «Крюїнг» можна в будь-якому відділенні банку «Південний».