«У зв'язку з особливим статусом міста, в Маріуполі пропозиція кредитування від банків була обмеженою. Але підприємства працюють, місто розвивається, і попит на кредити залишається. Ми побачили в цьому можливість. Тільки за перший тиждень роботи з відкритим ринком банк видав жителям Маріуполя кредити готівкою на суму 200 тис грн», — зазначив Себастіан Рубай, заступник голови правління з роздрібного бізнесу ПУМБ.

Щоб оформити кредит готівкою, потрібно бути громадянином України віком від 25 до 70 років, бути офіційно працевлаштованим останні шість місяців або ж отримувати дохід як СПД, пенсію. Кредит оформляється всього за одну годину. Застава або поручитель для отримання такого кредиту також не потрібні.

Для пенсіонерів діють особливі умови — платежі по кредиту готівкою для пенсіонерів у віці 60-70 років можуть бути нижчими порівняно зі стандартними умовами.

Погашення кредитів легко здійснювати у терміналах самообслуговування або через інтернет-банкінг. Комісію за дострокове погашення кредитів готівкою ПУМБ не бере.