«Одеса 5T» — це транспорт, торгівля, туризм, технологи і траст. II Міжнародний інвестиційний бізнес-форум Odessa 5T — місце зустрічі власників великих бізнесів і стартапів, ТОП-менеджерів інвестиційних компаній і приватних інвесторів, представників адміністративно-управлінського апарату та медіа-бізнесу.

Цього року гостей форуму чекають два освітні дні, в рамках яких виступлять:

— Степан Кубів, Перший віце-прем'єр-міністр, Міністр економічного розвитку і торгівлі;

— Ангелос Пангратіс, Радник вищого класу з питань Європейської економічної дипломатії Європейської служби із зовнішніх справ;

— Геннадій Труханов, Міський голова;

— Павло Вугельман, Заступник міського голови;

— Шевки Аджунер, Директор ЄБРР в Україні;

— Вікторія Тігіпко, Президент ОМКФ;

— Іван Ліптуга, Президент Національної туристичної організації України, Радник Першого віце-прем'єр-міністра України;

і багато інших.

Перший освітній день Odessa 5T пройде в кращому конференц-холі Одеси — «Сади Перемоги». Крім освітньої частини, тут же відбудеться Odessa 5T EXPO — виставка інвестиційних проектів і експозиція експортних товарів і послуг, Odessa 5T AWARDS — нагородження кращих бізнесменів Одеси і вечірній коктейль.

Другий день форуму присвячений панельним дискусіям. Готель «Брістоль» приймає гостей форуму на дискусію, присвячену туризму. Такі теми, як технології і транспорт будуть обговорюватися в IL Decameron Clubhouse Odessa. А всіх, кого цікавлять питання торгівлі і трасту чекають в готелі «Марлін». Увечері другого дня всіх гостей Odessa 5T організатори запрошують в Одеський театр опери і балету на концерт «Золоті скрипки Одеси», а потім, на прощальну вечерю в ресторан Bernardazzi.

Дізнатися всі подробиці про спікерів та програму заходу можна на сайті «www.odessa5t.com»:http://2017.odessa5t.com/

Організатори події — департамент економічного розвитку Одеської міської Ради, інвестиційне агентство «Одеса 5Т», Асоціація «Туризм Одеси», Odessa MICE agency. Програма „Odessa 5T“ розроблена з ініціативи Одеської міської ради та за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Інвестуй в Одесу — найкраще місто для бізнесу!

+38(048) 798-06-05

+38 (068) 627-60-45

forum@odessa5t.com

odessa5t.com

facebook.com/Odessa5T

twitter.com/Odessa_5T