Прагнучи допомогти нашим клієнтам швидко отримати відповіді на найбільш поширені запитання, Таскомбанк створив віртуального помічника-співбесідника — чатбот @tascombot в додатку Telegram. І хоча це тільки перший реліз цього сервісу, вже зараз він за лічені секунди підкаже актуальні курси валют, адресу найближчого відділення чи банкомата, допоможе дізнатися про переваги та замовити платіжну або кредитну картку Таскомбанку.

«Впровадження сучасних інноваційних сервісів — одна із складових нової клієнторієнтовавної стратегії роздрібного бізнесу Таскомбанку, яку ми планомірно продовжуємо втілювати у життя. Наша мета: створити простий і зрозумілий доступ клієнтів до наших продуктів і послуг, де б вони не заходилися. — І хоча це тільки перший реліз чатбота @tascombot в Telegram, роботи з розширення його функціональних можливостей вже тривають, про що ми повідомимо наших клієнтів додатково», — зазначив заступник голови правління Таскомбанку Олексій Беров.

Почати користуватися чатботом @tascombot в Telegram дуже просто: потрібно тільки додати ім’я @tascombot в список контактів додатку Telegram та почати спілкуватися.