«Підтвердженням лідируючих позицій Креді Агріколь Банку у банківському секторі, являються результати нашої роботи. Ми пропонуємо нашим клієнтам найкращі умови продуктів та найвищий рівень послуг, натомість отримуємо рекордні показники, що свідчать про правильний напрям нашого розвитку. Пишаємося своїми досягненнями та продовжуємо удосконалюватись для вас!», — коментує Галина Жукова, член Правління Креді Агріколь Банку.

Нагадаємо, що у квітні 2017 року Креді Агріколь Банк оновив умови готівкових кредитів для фізичних осіб в рамках продукту «Свобода». З цього моменту клієнти банку можуть розраховувати на отримання кредиту в розмірі до 300 тис. грн готівкою або на банківську картку на будь-які потреби. Користуватися коштами можна до 5 років без необхідності сплати додаткових комісій за дострокове погашення.

Для оформлення готівкового кредиту на суму, що не перевищує 50 тис. грн, клієнту необхідно пред’явити мінімальний пакет документів, а саме паспорт громадянина України та ідентифікаційний код.

Для отримання кредиту на більшу суму необхідно також надати довідку про доходи за останні 6 місяців. Отримати таку позику можуть громадяни України у віці від 25 до 65 років з постійним джерелом доходу і мінімум 1 роком стажу на поточному місці роботи. Також готівковий кредит доступний і для мешканців сільських місцевостей, які отримують доходи від особистого підсобного господарства. Для мешканців села діють спеціальні умови.