Креді Агріколь Банк уже третій рік поспіль стає партнером цього проекту.

«Credit Agricole Bank — надійний фінансовий партнер для підприємств агросектора. Ми, як банк, який активно підтримує аграрний бізнес в Україні, постійно вивчаємо тенденції ринку, аналізуємо потреби клієнтів цього сектору, розробляємо і впроваджуємо інноваційні продукти, необхідні ринку України. Знання ринку для сільгосппідприємств — одна з ключових завдань ефективного розвитку бізнесу та побудови стратегії компанії. Підготовка якісної аналітики та оглядів, а також впровадження їх на ринок є однією з місій банку. Тому ми вже вкотре виступаємо партнером проекту і беремо участь в розробці інфографічного довідника «Агробізнес України», — коментує директор департаменту підтримки агробізнесу Credit Agricole Bank Наталія Порвіна.

У цьому році «Агробізнес України» трохи «погладшав» і тепер складається з 50 сторінок інфографіки про український агросектор. Довідник включає в себе тематичні розділи про агробізнес за 2016/17, рослинництво, тваринництво, харчову промисловість, а також компанії та інфраструктуру.

Крім регулярних тем, в довідник додані нові інфографіки: мораторій на продаж земель сільгосппризначення, високоолеїнового соняшнику, аграрні розписки, боротьба з фальсифікатом в агросекторі, IPO в Україні за останні 10 років. А також в цьому виданні доповнені інфографіки про агрологістики України, показані популярні нішеві напрямки рослинництва і рибне господарство.

Партнерами проекту разом з Креді Агріколь Банком також виступили Baker Tilly в Україні та юридична компанія AEQUO.