Про це пише Delo.UA.

iPhone 8 Plus орієнтовно буде доступний за ціною від 29 999 грн.

Ці гаджети українці зможуть побачити у продажу, швидше за все, в жовтні. Тоді ж можна очікувати на українських прилавках і розумний годинник Apple Watch Series 3, від 11 999 грн.

Найдорожча новинка Apple, iPhone X, обійдеться користувачам приблизно в 37 999 грн, її можна очікувати в листопаді, заявили в «Цитрусі».

«Поки інформація орієнтовна, офіційну інформацію про старт продажів і ціни можна буде очікувати через 2-3 тижні. Офіційний дилер, компанія „Asbis Україна“, також поки не розкриває подробиць появи в Україні нових пристроїв від Apple», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 12 вересня Apple презентував лінійку своїх нових гаджетів: смартфонів, розумних годин, а також оновленого Apple TV.

Офіційно передзамовлення на iPhone 8 стартує вже завтра, початок продажів намічено на 22 вересня. У США вартість iPhone 8 складе $ 699 доларів, iPhone 8 Plus — $ 799. Попередні замовлення на iPhone X будуть відкриті 27 жовтня, продажі почнуться з 3 листопада, його вартість в США складе $ 999.

Як пише The Verge, користувачам, які хочуть купити iPhone X, оптимальніше за все робити це в США, так як саме там буде найкраща ціна.

Зовсім трохи переплатять і ті користувачі, які будуть купувати новинку в Японії, Гонконгу, Малайзії та Канаді (від 20 до 80 доларів переплата в порівнянні з американською ціною).

У той же час вартість iPhone X в Росії орієнтовно складе від $ 1 380, в Польщі — від $ 1 385, в Італії — від $ 1 416, а в Туреччині — від $ 1 468.