Так, правоохоронці встановили, що за кілька років посадовці банку заволоділи півтора мільйонами гривень, що знаходились на депозитному рахунку клієнта.

Згідно повідомлення поліції, менеджер банку, діючи за попередньою з мовою з іншими посадовими особами, склала довіреність від імені клієнта банку та підробила його підпис. Використовуючи підроблену довіреність, зловмисниця заволоділа півтора мільйонами гривень.

Як повідомляється, у межах провадження, поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання фігурантів та вилучили $20 тис., фінансову документацію, чорнові записи та комп'ютерну техніку. На даний час поліцейські встановлюють інших осіб, причетних до чинення кримінального правопорушення.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 7-ми до 12-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років та з конфіскацією майна.