• Райффайзен Банк Аваль отримав нагороду від EMEA Finance як «Кращий банк України»;
  • Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБІ) визнано «Кращим банком у ЦСЄ та СНД»;
  • РБІ присвоєно також звання «Найбільш інноваційного банку в ЦСЄ та СНД» та нагороджено за «Кращий продукт у ЦСЄ та СНД»;
  • загалом Група РБІ отримала 23 нагороди від журналу EMEA Finance в рамках рейтингу Europe Banking Awards: «Кращий банк», «Кращий іноземний банк», «Кращий інвестиційний банк» та «Кращий приватний банк» у 15 країнах.

Більше того, журнал EMEA Finance присвоїв РБІ та його дочірнім банкам такі звання: «Кращий банк» в Австрії, Боснії та Герцеговині, Угорщині, Косово, Сербії, Словаччині та Україні, а також «Кращий іноземний банк» в Албанії, Білорусі, Румунії і Росії; «Кращий інвестиційний банк» в Австрії, Румунії, Сербії та Росії («Кращий іноземний інвестиційний банк»); «Кращий приватний банк» у Болгарії, Чехії і Польщі. Видання також нагородило дочірні банки в Болгарії та Словаччині за найкраще управління активами.

«EMEA Finance визнав РБІ «Кращим банком у ЦСЄ та СНД». Банк продовжує прибуткову діяльність, отримавши у першому півріччі 2017 року консолідований прибуток у розмірі 587 млн євро та завершивши процес злиття з материнською компанією РЦБ. Гнучкі та ефективні дії банку щодо відновлення прибутковості, реструктуризації в Україні та рішучі кроки, спрямовані на фокусування уваги на певні ключові ринки й водночас вихід із інших, забезпечило йому випередження графіку виконання скоригованого стратегічного плану щонайменше на один рік. РБІ має намір продовжити такий прогресивний розвиток, знизивши частку непрацюючих кредитів, і прогнози щодо цього є досить позитивними», – сказав Крістофер Мур, власник і генеральний директор журналу EMEA Finance.

«Відмінний результат у рейтингу Europe Banking Awards журналу EMEA Finance підтверджує, що РБІ – на правильному шляху. Група не лише ефективно працює, але й визначає порядок денний у сферах інновацій та цифрового банкінгу», – прокоментував голова правління РБІ Йоганн Штробль.