При складенні рейтингу аналітики журналу «Форіншурер» використали дані офіційної статистики українських банків, наданої Національним банком України. При визначенні переможців враховувалася здатність банку без затримок повернути депозити, а також рівень підтримки банків акціонерами та державою. Під надійністю експерти журналу розуміють здатність фінансової установи долати несприятливі фактори у своїй діяльності.

Кредобанк також отримав друге місце в номінації «Автокредити» та 8-ме місце в номінації «Кредити малому і середньому бізнесу» у щорічному дослідженні «50 найбільших банків України» за версією агентства «Фінансовий клуб», де в загальному заліку банк посів 14-те місце. Окрім того, Кредобанк увійшов до ТОП-3 рейтингу надійності банківських депозитів за версією агентства «Стандарт-рейтинг» та до ТОП-5 рейтингу надійності українських банків від журналу «Гроші», складених за підсумками І кварталу 2016 року. У квітні банк посів друге місце у рейтингу наднадійних банків України за версією журналу «Власний рахунок».

«Найвищі місця у рейтингах української експертної та медійної спільнот підтверджують як високу надійність та ефективність роботи Кредобанку, так і довіру до нього з боку клієнтів та партнерів, — говорить заступник Голови Правління Кредобанк Даміан Раґан. – Сьогодні банк, маючи найвищі рейтинги за національною шкалою, надає клієнтам якісні послуги з європейським рівнем надійності».