Минфин - Курсы валют Украины

Установить
87831590

Яна Однолько

0 подписчиков12 подписок

Был на сайте 13 марта 2023 в 09:35

Женский

8 ноября 1900

Україна, Чернiгiв

На Минфине с 22 февраля 2016

Заблокировать

87831590 - блог

Записи

3

3 октября 2016, 22:45

Нахабство - друге щастя: як Путін американцям ультиматуми ставив

Президент Росії Володимир Путін вніс до Державної Думи Російської Федерації, визнаної у Верховній Раді нелегітимною, законопроект з вимогою до США скасувати санкції та скоротити НАТО. Про це повідомив « Ліга.Новини ». Як написано в документі, Путін може відновити дію договору, якщо Вашингтон скасує всі санкції щодо Росії і компенсує від них втрати. Москва відновить угоду по плутонію при скороченні військової інфраструктури і чисельності військ США на території країн НАТО.

Нет голосов

Комментировать

6 июня 2016, 02:04

У МВФ повідомили коли і за яких умов Україна зможе отримати черговий транш 1,7 млрд дол.

Представник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Жером Ваше повідомив, що рішення про виділення Україні чергового траншу 1,7 млрд дол буде прийматись у кінці червня, після оцінки конкретних кроків уряду і виконання «домашнього завдання». «В кінці червня ми дамо оцінку, з огляду на дуже конкретні кроки. Те, що було досягнуто в попередні місяці – нову політику і нові показники. Ми врахуємо зобов'язання, які Україна взяла на себе. Це комплекс питань, який буде розглянуто», — сказав Ваше. За словами представника МВФ, для отримання траншу країна мусить виконати свої зобов'язання, так зване «домашнє завдання». «Якщо цих дій немає — засідання Ради Директорів просто не відбудеться. І дійсно, є чимало „домашніх завдань“, які треба виконати до цього засідання, щоб виконавча рада МВФ могла оцінити здатність і бажання влади здійснювати реформи», — сказав Ваше, відмовившись детально пояснити у чому саме полягає «домашнє завдання». На уточнююче питання журналіста, чи має вирішальне значення корупція. Ваше сказав, що «питання корупції в Україні є макрокритичним». «Адже це явище перешкоджає перспективі сталого економічного зростання. І це проблема, яка не вирішувалася багато років», — підкреслив він. На питання«ми на правильному шляху?», Ваше відповів, що сподівається «ми продовжимо рух по правильному шляху». Після інтерв'ю журналіст, який спілкувався з Ваше зробив висновок, що «за умови виконання країною „домашнього завдання“ до кінця червня, вона може розраховувати на новий транш 1,7 млрд дол в липні».

Нет голосов

Комментировать

20 мая 2016, 23:48

ЄБРР відкриє в Україні 15 центрів підтримки малого бізнесу.

Відповідну угоду підписали голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінскі та директор представництва ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер. «Сьогодні українські підприємці отримали величезний спектр можливостей, які потребують нових знань. Завдяки регіональним центрам підтримки бізнесу кожен підприємець зможе отримати професійну фахову консультацію з питань, які необхідні для початку та просування бізнесу, отримання кредитів, модернізації та виходу на міжнародні ринки. Також це має допомогти нашим підприємцям більш активно брати участь у європейських програмах підтримки малого та середнього бізнесу COSME та HORIZON 2020», — наголосив Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів. Перші центри підтримки бізнесу вже працюють у Львові та Києві. У червні аналогічний центр відкриється в Харкові, потім — в Одесі, Івано-Франківську, Рівному, Хмельницькому, Вінниці, Чернігові, Миколаєві, Кіровограді, Полтаві, Дніпрі, Краматорську та Запоріжжі. «Угода відкриває перед українськими МСП шлях до широких можливостей для розвитку. Консультативна і фінансова допомога з боку ЄС та ЄБРР зробить ці компанії сильнішими та більшконкурентноспроможними як на місцевих, так і на міжнародних ринках. Створення мережі центрів підтримки бізнесу по всій країні також відображає нашу відданість меті підтримки економічного зростання в Україні та увагу до цієї мети», — сказав директор ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер. Учасники зустрічі повідомили, що особливу увагу центри підтримки підприємництва приділятимуть підприємцям-початківцям у сільському господарстві, енергоефективності, екологічному господарюванні, підвищенні якості суспільних послуг та інфраструктури, інноваційних технологіях. Важливою складовою програми EU4BUSINESS є створення фонду гарантування кредитів обсягом в 100 млн. євро, що надасть можливість підприємцям отримати кредитні ресурси для власного розвитку. Також передбачається, що до 12 млн. євро буде використано для прямого фінансування. Не менше 50 малих та середніх підприємств зможуть отримати кошти від ЄБРР. «Центри підтримки бізнесу – це довготривалий проект. Ці центри будуть створюватися на основі вже існуючих громадських та бізнес-асоціацій, які працюють в регіонах і які будуть вибрані фахівцями ЄБРР через відкритий прозорий тендер. Це чудова та стійка модель розвитку інфраструктури МСБ, яка зможе успішно працювати й після донорського фінансування. Після закінчення програми ми отримаємо не тільки інфраструктуру МСБ, але й велику кількість освічених підприємців та супер професійних бізнес-консультантів», — зазначила заступник Міністра Юлія Клименко.

+14

Комментировать


Главная/

Яна Однолько