Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Банальна історія

5/5
valentina18692023-05-29 17:31:45
Я — клієнтка компанії «Граве Україна. Страхування життя» з 2016 року. Маю накопичувально-страхові програми з захистом на випадок критичних захворювань, операції та госпіталізації. Знаючи статистику онко та серцево-судинних захворювань, рішення про таке страхування прийняла не вагаючись. Моє ставлення: краще мати і не скористатись, ніж навпаки. А крім того, по закінченні програми вкладені кошти повертаються.
І ось під час чергово профілактичного огляду — діагноз: поліп цивікального каналу. Потрібно видаляти. Операцію за електронним направленням мені зробили безкоштовно. Але страхова компанія все рівно зробила мені страхову виплату по операції, згідно умов мого договору. Страхова сума на операцію в договорі у мене 40 тисяч. Оскільки, згідно умов договору виплачується відсоток складності операції, а операція була не складна (10% складності) то я отримала 4000 грн.
Особливість договорів страхування життя, що страхова розраховується не з медичним закладом, а виплачує клієнту на картковий рахунок, незважаючи операція була плата чи безкоштовна. Виплату отримала через тиждень після подання заяви в Граве.
Дякую компанії за оперативність та виконання своїх зобов.язань.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован