Минфин - Курсы валют Украины

Установить
КредитМаркет

Оформление на странице недоступно

Отзыв о КредитМаркет

Показать другие кредиты

Не користуйтесь сайтом КредитМаркет!

1/5
Kseniia942022-12-21 14:59:16
Мала жахливий досвід користування послугами даної компанії. При оплаті на їхньому сайті кошти для погашення зараховуються протягом 2-х робочих днів. За цей час нараховуються відсотки, які компанія відмовляється списувати. Тобто закрити кредит на цьому сайті неможливо!
Більше того, у формі для оплати на сайті написано, що мінімальний платіж має бути 10 грн, але така сума не проходить! Як сказали у підтримці, можна оплатити мінімум 30 грн. Я мала 1 копійку залишку кредиту, тобто мусила б переплатити 30 грн + комісію платіжної системи! Як оплатити потрібну суму — не пояснили, віповіли дослівно «уточнюйте самостійно».
Друга чудова порада служби підтримки була здійснити оплату в відділенні банку або терміналі. Дуже своєчасно, враховуючи, що половина міста без світла.
Спитала, чи є в компанії відкриті соцмережі, сказали, що немає. Знайшла самостійно їхню сторінку на Фейсбуці, хотіла залишити там цей відгук, та його заблокували:( Отже, я просто змушена писати сюда та до НБУ.
Враховуючи, що я не просрочила жодного платежу і закрила кредит досроково, та беручи до уваги загальновідому проблему з електропостачанням, могли б вже просто списати ту нещасну копійку.
Жодної клієнторієнтованості, нікому не радитиму цю компанію.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован