Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Укрсиббанка: Черновцы, ул. Главная, 47

Адрес:
Черновцы, ул. Главная, 47
Телефон:
729
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-17:00, перерыв: 13:00-14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
17 декабря 2022, 1:16
Передають борги колекторам, які тероризують дзвінками і листами з погрозами, навіть після звернення до них, і, начебто, як здавалося, врегулювання питання. Надалі послугами банку не користуватимусь і нікому не рекомендую. У компанії, в якій працювала раніше, був негативний досвід у проведенні валютних операцій. Постійні черги і неможливість вирішення багатьох питань без безпосереднього звернення у відділення. Не дивлячись на те, що банк є частиною міжнародної групи, обслуговування дно: хамство зі сторони співробітників, не знайшовши попередньо підписані мною документи, заблокували карту і вимагали знову підійти у відділення підписати, тому що співробітник, у якого я раніше підписала їх, був на лікарняному, і вони це питання між собою не змогли з’ясувати.
Написать комментарий
5
27 апреля 2022, 16:10
В данном отделении банка обслуживание на высочайшем уровне, при том что клиент не V.I.P., а обычный пенсионер.

Сразу на входе нас встретил сотрудник банка. Обычно в других банках сотрудник на входе это что-то типа вахтера или сторожа который после ответа на вопрос «куда идёте» обычно просто махает рукой в нужном направлении. Тут всё иначе: сотрудник банка проводил нас в зал, предложил сесть пока он пригласит другого сотрудника который непосредственно будет решать нашу проблему.

Проблема была в необходимости перевыпустить просроченную карту. которая уже была заказана на отделение в Харькове, но которую не удалось забрать из-за нападения России. В другом отделении эту проблему почему-то не смогли решить, не знаю возможно в том городе были реальные причины не позволяющие это сделать. Здесь же нам оперативно помогли перезаказать карту.

Но всё же больше всего мне понравилось отношение сотрудников — реально как будто перед ними V.I.P. клиент.
Написать комментарий
3
17 сентября 2020, 17:25
Зарплатною карткою УкрСиббанку користуюся більше 15 років. За цей час працівники банку неодноразово пропонували кредити, але умови не були цікавими і я відмовлялася. Для себе кредитування обрала в Монобанку (можете вважати рекламою, але умови кращі і процедура швидша). Останні два місяці працівники УкрСиббанку неодноразово телефонували і пропонували кредит. На цьому тижні в чергове зателефонували і повідомили, що для мене ГАРАНТОВАНО пропонують відкрити кредитну картку з встановленим лімітом, процедура швидка і проста. Хоча потреби в цій картці не було, я погодилась, як кажуть в народі «їсти не просить». Сьогодні, після попередньої домовленості з працівником банку, нарешті викроїла трохи вільного часу, НА ЇХ ЗАПРОШЕННЯ, я прийшла у відділення для оформлення картки. Хвилин 20 на заповнення різних анкет, копії документів, фотографування і… працівниця повідомляє, що у наданні кредиту відмовлено. Шкода 15 років співпраці, але напевне зарплатний проект в цьому банку закрию, сьогодні є більш мобільні банки, з якими працювати швидше, без навязування послуг та зайвої бюрократії
Комментарии (1)

На странице собрана вся информация про отделение Укрсиббанка по адресу Черновцы, ул. Главная, 47.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Укрсиббанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Укрсиббанка  расположенном по адресу Черновцы, ул. Главная, 47- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.