Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Порушення банком чинного законодавства

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Angal 3 марта 2024, 4:54
Приватним виконавцем було накладено арешт на рахунки, після под, а чі відповідних заяв до виконавця, було знято арешт із коштів на зп рахунку, про що виконавець виніс відповідну постанову до банку.Але банк арешт не знімає, аргументуючи це тим що до зп.карти підв'язаний «дохідний сейф»,і на рахунку сейфу-арешт залишається, відповідно зп карта також в мінусі і фактично користуватись нею неможливо.Банк каже що «поясніть виконавцю нехай винесе постанову на розблокування р, а хунку«дохідний сейф», виконавець каже що розблокував рахунок який вказаний в заяві,і м, а є цільове призначення, згідно законодавства такі рахунки блокувать заборонено! Нехай бмнк і розблоковує.Мені не потрібен цей сейф, я ним не користуюсь, а депозити в сенс банку я точно зберігать не збираюсь.Яким чином вирішить проблему? Спочатку написав сюди, далі відправлю скаргу в НБУ з усими відповідними доказами: переписка з банком, виконавцем, постанови і т.д., нехай вони розбираються, бо це взагалі маразм якийсь!!!
Сенс Банк
Ответ банка
21 марта 2024, 13:56
Ситуація дійсно доволі нестандартна, і потребує більш детального опису та аналізу, тому розберемось в усьому поступово 😉
Отже, згідно з умовами договору передбачена послуга «Дохідний Сейф», це окремий рахунок, який автоматично прив'язаний до основного, завдяки якому ви можете зберігати кошти та отримувати додатковий дохід у вигляді % на залишок коштів, що знаходиться на «Дохідному сейфі».

Виконавець надіслав в банк Постанову про арешт коштів, і вказав, що арешт має бути накладений на всі рахунки в банку (в тому числі й рахунок «Дохідного сейфа»), що банк успішно і виконав, арешт був накладений на всі рахунки.
Але після вашої домовленості із виконавцем — в банк була надіслана Постанова про зняття арешту, в якій було вказано лише номер основного карткового рахунку, лише номер IBAN основного рахунку, замість звичайного формулювання «Зняти арешт з усіх рахунків в банку», відповідно до норм законодавства. Тому в системах банку арешт продовжує обліковуватись, і у вас відображається в мобільному застосунку Sense SuperApp мінус на балансі, що унеможливлює для вас проведення операцій саме в онлайн-режимі й банк надає вам інший шлях для зняття ваших коштів (або ж проведення переказу) в касі нашого банку.

Оскільки для повноцінного користування вашими коштами (в онлайн та офлайн режимі) потрібно повністю зняти арешт в банку, то вам треба:
1. Сформувати довідку для декларації в нашому мобільному застосунку Sense SuperApp (безкоштовно), в якій буде вказано номер IBAN «Дохідного Сейфа».
2. Надати довідку вашому виконавцю, і вказати, що для зняття арешту потрібно надати додаткову Постанову, в якій вказати про зняття арешту з основного карткового рахунку, та з рахунку «Дохідного сейфа».
3. Після надходження Постанови, наш відділ по роботі з арештами її опрацює, і арешт буде знято як з основного рахунку, так і з рахунку «Дохідного сейфа».
І в результаті — кошти можна буде знімати як в касі банку, так і переказувати їх онлайн в застосунку.
Ваш друг та помічник, Володимир 💎

Комментарии - 6

+
0
Sense Bank
Ответ банка
Sense Bank
3 марта 2024, 8:19
#
Вже написав вам у приватні повідомлення, щоб розібратись у ситуацію і розв’язати ваше питання 🙌
З повагою, Володимир 💎
+
0
Angal
Angal
5 марта 2024, 9:46
#
Сенс банк! В ситуації розібрались!!! Постанова про зняття арешту винесена 01.03.2024,банк зобов’язаний на протязі 2-х годин її виконать!!! Сьогодні 05.03.2024!!! Ви що там,всим банком неможете за 5днів вирішить проблему!!!
+
0
Angal
Angal
5 марта 2024, 10:06
#
Згідно закону банк зобов’язаний був повідомить виконавця що даний рахунок-є рахунком спеціального призначення!!! І не виконувать її в цій частині!!! Вам «фахівцям» вже виконавець сам надіслав постанову-що даний рахунок являється таким,на який З, А БОРОНЕНО ЗАКОНОМ! накладати арешт!!! Закони читайте-фахівці!!! Розбираюця вони в ситуації!!! Рахунок розблокуйте-не позорьтесь!!! Ви навмисно незаконно перешкоджаєте мені доступ до коштів на спецрахунку!!! Щось мабуть путаєте!!! Власник рахунку я!!! А банк його обслуговує!!! То сарай вмш не здатен навіть зп.проекти нормально обслуговувать! Навіть писать протівно! Де ви такі «професіонали» беретесь .дохідний сейф-це додаткова послуга банку!!! Можу цілком законно зобов’язать вас взагалі її деактивувати! Це зп проект!!! Банк не може мене заставить користуватись додатковими будь-якими послугами!!! Виконавець Й зняв арешт з основного рахунку,з сейфа банк ЗОБОВ’ЧЗАНИЙ знять його автоматично!!! За 2 години! Якщо ума не вистачило виконать й належним чином,то до цього часу вже повинні вирішить проблему,і вибачитись,за некомпетентність власних співробітників.«Рішатєлі питань»!!! Сарай,а на банк!!! Рахунок розблоковуйте!!!
+
0
Angal
Angal
5 марта 2024, 10:11
#
Чекаю адекватної реакції від співробітника,якщо даний «банк» взагалі здатен на будь-які адекватні дії!!!
+
0
ybloko
ybloko
26 марта 2024, 23:38
#
В Сенсі немає рахунків спеціального окрім картки Є відновлення, як і в інших банках
Якщо на рахунок приходить зарплатня, пенсія …то це не не означає що цей рахунок спеціального призначення
+
0
ybloko
ybloko
26 марта 2024, 23:40
#
Знову купа відгуків від безграмотних людей ,яким завжди хтось і щось повинен
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.4 42.9
USD 39.5 39.9
Все курсы банка

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.4 42.9
USD 39.5 39.9
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Порушення банком чинного законодавства