Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Моє звернення в СЕНС

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
Olena1997 13 февраля 2024, 16:10
Не є клієнтом банку Сенс, отримувала там спадщину. По спадщині було три рахунки (2 депозитні, 1 поточний) 50%.
За двома зверненням перервати депозити керівництво не пішло на зустріч, не маємо змоги згідно закону (більш внутрішнім правилам ніж закону). Інформація на які відсотки депозити у банку платна.
На Арсенальній в банку з поточного рахунку отримати гроші не вдалось, ми перевіримо ваше свідоцтво та передзвонимо, більше року чекаю на дзвінок. У відділені Торонто (менеджер Єлизавета), намагалась допомоги завжди при зверненні, але сама система процесів банку не націлена на обслуговування клієнтів. А саме, вчора три години провела у банку, очікуючи, що хтось в офісі погодить платіж, бо процедура цього просить, а робити нема кому, а про таймінг розгляду питання речі нема. Менеджер писала листи, дзвонила, але знайти того хто саме за що відповідає було справою не однієї хвилини. Це все ще можно було пережити, але цікаве сталося коли озвучили суму виплати. При депозиті 50000+відсотки, мені виплатили 45600, аргументуючи, що мені виплатили більше у грудні, коли закривали попередній депозит.
Тут питання до керівництва, щоб вони перевірили знання своїх працівників та пояснили яким чином та за чий рахунок виникла переплата у грудні, як виникло повернення депозиту на меншу суму вкладу у лютому, як таке можливо у банківській схемі, тим паче при строгому дотриманні закону, як мені писали у відповідь на мої звернення, та при підтвердженні платежу протягом 3 годин, перевіряючи, розраховуючи, а складність у поділити на 2 між спадкоємцями.
Сенс Банк
Ответ банка
20 февраля 2024, 12:29
Олена, щиро вдячні вам за такий розлогий та змістовний відгук, він дійсно змусив нас проаналізувати ситуацію в якій ви опинились, для подальшого покращення процедури для інших клієнтів банку 🙌
Згідно з умовами оформлених депозитів — дострокове розірвання можливе лише протягом 7 календарних днів з дати пролонгації, тому для отримання коштів потрібно було очікувати на закриття депозитів й повернення вкладів на рахунок, що і затягнуло повне розв'язання вашого питання, та отримання ваших коштів.
Стосовно вашого тривалого очікування, на жаль, процедура дійсно важка, тому колегам знадобився час на перерахунок, розуміємо, що витратили ваш час та перепрошуємо за причинені незручності.
Щодо суми виплат — ви праві, мала місце помилка в розрахунку, на жаль, людський фактор не можна виключити на всі 100%, але ми прямуємо саме до цього числа.
Натомість колеги виправились і скоригували суму, тому ви отримали рівно стільки, скільки належало вам згідно зі свідоцтвом про спадщину.

Додатково хотів би подякувати вам за високу оцінку роботи пані Єлизавети, ми вже передали ваші слова подяки їй та вона щиро вдячна вам ❤️
Банк, а з ним і всі його співробітники, не стоїть на місці, розвивається й націлений на підкорення нових вершин, а тому зворотний зв'язок від клієнтів це дуже важливий аспект в нашому розвитку.
Ми щиро вам вдячні за це, і сподіваємось, що наша співпраця з кожним разом буде ставати все кращою й кращою😊
З повагою, ваш щасливий помічник, Володимир 💎

Комментарии - 3

+
0
Sense Bank
Ответ банка
Sense Bank
13 февраля 2024, 16:18
#
Добрий день, Олена!
Вже спішу до вас у приватні повідомлення для уточнення даних, аби розібратись у вашій ситуації.
Ваш друг та помічник, Володимир 💎
+
0
innapcholko
innapcholko
14 февраля 2024, 11:24
#
Проще было бы стать клиентом и как наследник счета были бы переофрмлены на вас и далее ими распоряжаться на свое усмотрение.

А не как стервятник — выгребать все деньги со счета — не просто так же оформлялись депозиты — чтобы получить какую-то «прибыль».
+
0
Olena1997
Olena1997
19 февраля 2024, 11:27
#
Прохання зробити відмітку після отримання відповіді банка, а саме ,питання вирішене, автоматично добавляє рейтинг (зірочки) банку. Враження від отримання послуги не змінилось, відповідь була , але вона нічого не могла вирішити. Мій відгук був інформацією банку, щоб вони проаналізували свої робочі процеси, а от зробити висновки чи ні, це вже їх вибір.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.35 43
USD 39.35 39.9
Все курсы банка

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.35 43
USD 39.35 39.9
Все курсы банка