Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Шахрайство

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Natalia11111 30 ноября 2023, 11:25
Банк відправив у податкову неправдиву інформацію, що я ніби то маю 2 рахунки ФОП у вашому банку. Насправді відкривала тільки звичайну карту фіз особи Wite.
На гарячій лінії 0800 50 70 44 відхрестилися, сказали, що нічого не знають і до побачення.
При перевірці податкова матиме право запросити виписку з цих рахунків, яку я не зможу надати, тому що через тупість ваших співробітників, рахунок фіз особи відображається, як ФОПівський + ще один незрозумілий рахунок, якого я не відкривала.
На гарячій лінії сидять ідіоти, які нічого не знають і ні за що не відповідають.
Буду писати скаргу до вашого керівництва, нехай розбираються.
Нікому не раджу звʼязуватися.
Додзвонитися до оператора неможливо, спочатку воюєш з роботом, який не розуміє, що ти від нього хочеш, потім висиш на лінії по пів години, а том хоп і вже 6 вечора, відділ не працює. А коли нарешті додзвонюєшся на наступний день, тобі відповідають, що нічого не знають і нічим не можуть допомогти. Нахіба така гаряча лінія і такий недолугий банк?
Сенс Банк
Ответ банка
3 декабря 2023, 23:03
Банк зобов'язаний передавати інформацію про відкриття рахунку ФО(лише інформацію про відкриття самого рахунку без будь яких додаткових даних) — тобто якщо інші банки не передавали, то вони в даному випадку порушують дані постанови.

Тут скоріше за все проблема саме відображення цього рахунку в самому кабінеті, тому тут краще проконсультуватись з податковою так як:

Дані вимоги викладені в Постанові НБУ №162 від 29.07.2022 № 162
Про затвердження Інструкції про порядок відкриття та закриття рахунків користувачам надавачами платіжних послуг з обслуговування рахунків на виконання вимог Податкового кодексу.

117. Банк зобов'язаний в установленому законодавством України порядку надіслати повідомлення до відповідного контролюючого органу про відкриття/закриття рахунку клієнта — платника податків згідно з вимогами статті 69 Податкового кодексу України.

З приводу зв'язку з оператором, то ви можете сказати декілька разів «переведіть на оператора» і бот Алла з'єднає вас. Також у нас є інші канали зв'язку як наприклад чат підтримки або ж відеочат.

Анастасія, ваша помічниця

Комментарии - 5

+
0
Sense Bank
Ответ банка
Sense Bank
30 ноября 2023, 12:16
#
Доволі дивна ситуація, але якщо за номером 0800507044 сказали що ви не являєтесь ФОП в нашому банку, то це так і є. При відкритті клієнтом (СПД або самозайнята особа) будь-якого карткового рахунку, автоматично інформація передається до Державної податкової інспекції (ДПС) згідно зі статтею 69 Податкового кодексу України (від 01.09.2011 року).

Тобто в т. ч. і рахунки ФО. З приводу робота, в т. ч. є і лінія фіз осіб за номером 0800502050 яка працює цілодобово і для зв’язку достатньо боту сказати декілька разів «оператора"/або чат підтримка/відеочат в нашому додатку. У випадку якщо рахунок ФО відображається як ФОП з цим потрібно розібратись, вже спішимо до вас в особисті повідомлення, від вас також потрібен буде скрін цього, будемо розбиратись

Анастасія, ваша помічниця
+
0
Natalia11111
Natalia11111
1 декабря 2023, 21:20
#
Мабуть у вас якийсь не такий кодекс, тому що у податковій підтвердили, що їх не цікавлять мої рахунки фіз особи, тільки ФОПівські і ви взагалі не мали щось їм відправляти.

По-друге жоден з 5 банків, у яких я маю карту фіз особи не надсилав цю інформацію в податкову, тільки ваш.

Тому попереджаю всіх ФОПів, які мають карту фіз особи у Сенс банку, зайдіть у свій електронний кабінет платника податків та перевірте чи не відображається там ІВАН цієї карти, тому що це буде означати, що податкова бачить цей рахунок, як ФОПівським і і додасть весь оборот по ньому у ваш прибуток, що може призвести до перевищення лімітів і зняття вас зі спрощеної системи оподаткування та ще купи негативних наслідків.
Не дякуйте.
Тому нікому не раджу звʼязуватися з цім банком, бо як виявилося вони працюють не по законодавству України.
Єдиний вихід — закрити цю картку і забути як страшний сон.
+
0
Natalia11111
Natalia11111
4 декабря 2023, 14:35
#

Тобто ви вважаєте, що розумніші за Приват, всі інші банки та податкову? Дуже смішно. Якби інші банки передавали, то ці дані так само зʼявилися б у моєму кабінеті. Повторюю, в податковій підтвердили, що банки не повинні передавати інформацію про карти фіз осіб, ця інформація їх не цікавить, тільки про рахунки ФОП.
На цьому наша співпраця закінчується, всього найкращого.
+
0
Dexter1995
Dexter1995
6 декабря 2023, 10:57
#
Я дико извиняюсь, но вынужден не согласиться. Заранее говорю, что не являюсь представителем банка.
Похоже, что Вы подменяете понятия, в своём посте говорите одно, а уже дальше, в комментариях, совсем другое. То Вы не ФОП, а потом ФОП…
Когда создаёте ФОП и открываете рассчетный счет, ФОПовский, этот счет подаётся на мониторинг в налоговую и отображается в Вашем кабинете плательщика налогов. Являясь ФОПом, все счета, которые Вы оформляете на себя (обычные дебетовые или кредитные карты физлица), попадают на мониторинг налоговой и отображаются в том же кабинете. Счета физлица (не ФОПовские) не являются ФОПовскими счетами, внезапно, и налоговая не будет с них требовать ФОПовских обязательств по налогам. Это всё в законодательстве прописано.
Итог — не перекидывайте свою некомпетентность в вопросе на банк и не вводите людей в заблуждение.
+
0
natashaGra
natashaGra
5 декабря 2023, 12:10
#
Похоже и представитель банка вообще не вникла в проблему, написала просто , чтоб написать
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.35 43
USD 39.2 39.85
Все курсы банка

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.35 43
USD 39.2 39.85
Все курсы банка