Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Кольоровий Список Банку

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Yurii Kovalevskyi 2 ноября 2023, 15:14
Даний пост для діючих клієнтів Сенс-банку та майбутніх клієнтів банку які сподіваються отримати кредит чи кредитну картку. При зверненні мною в 2020 році до банку за кредитною карткою так як була потреба в розстрочці мені було відмовлено в кредитуванні. Відповідь розмістить у нас депозит та банк перегляне рішення. Ок. Пішов в інший банк. В 2023 році постала потреба знову в розстрочці, звернувся в Сенс Банк знову відмова. На запитання яка причина, відповідь гарячої лінії взагалі вразила Ви в «Кольоровому списку банку» (чорний список клієнтів банку), але ви розмістить депозит, активно користуйтеся дебетовою карткою та майте високий кредитний рейтинг та ідеальну кредитну історію. Через певний період часу розміщую депозити в гривні, доларах та євро та очікую на перегляд в кредитуванні. В жовтні місяці в 2023 році подаю заявку на кредит і знову відмова при тому що даний банк при подачі заявки не робить запитів в УБКІ, ПБКІ, МБКІ на рахунок кредитної історії та кредитного рейтингу. При спілкуванні із кредитним відділом даного банку відповідь вражає — ми не бачимо причини відмови хоча це повна нісенітниця та й взагалі це наші внутрішні рішення. А на чому вони базуються відповідь не отримав. Висновок: 1. Депозити -це брехня від банку. 2. Активне користування карткою — це брехня від банку. 3. Кредитна історія та кредитний рейтинг- це також брехня від банку, тому що вони її не запитують. 4. В кольоровий список банку безпідставно відносять клієнтів самі ж працівники банку тому що в них таке бажання. І тому ні депозити, ні активне користування картко і кредитна історія вам не допоможуть. Тому не тратьте на даний банк час та не сподівайтеся що колись вам дадуть кредит та кредитну картку. Краще ідіть в адекватні банки (Моно, ПУМБ, А-Банк) де одразу при заведені заявки відбувається запит на перегляд кредитної історії в БКІ яка і є ключовим фактором при отримані кредиту, а не «хотелки» працівників Сенс Банку.
Сенс Банк
Ответ банка
7 ноября 2023, 18:27
• Кредитування — це не розгляд одного якогось параметра чи двух, а десяти і більше, історії в банку, користування продуктами/інших банках/БКІ(історії, рейтингу, кредитного навантаження та в цілому загальної суми боргів) та іншого, тому дійсно для когось буде відмова кожен раз, та для когось буде доступно кредитування — все індивідуально, при цьому якщо відмовляють — банк має право не розголошувати причину. Банк як правило проводить скоринг вже з наявної інформації, та при необхідності проводить запит на кредитну історію. З приводу користування продуктами/розміщення депозиту — банк переглядає ліміт(саме ліміт по кредитній картці яка вже оформлена) один раз в 3 місяці в одностороньому порядку, а також при необхідності може запросити заповнити анкету для підвищення шансу, але це не гарантує що банк обов'язково запропонує кредит або підвищить ліміт.

• Кольорові списки/обмеження та фін мон — це доволі популярне питання на МінФін в будь якого банку, при цьому банк вносить в списки/обмежує або розриває ділові відносини з клієнтом виходячи з накопиченої інформації в одностороньому порядку, при чому без розголошення причини, так як публічність дозволить обходити ці обмеження.

Анастасія, ваша помічниця

Комментарии - 7

+
0
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
2 ноября 2023, 16:12
#
Такая же хрень и в привате. Хотя другие банки дают. Видимо они знают то, что другие нет
+
+1
Danilich
Danilich
3 ноября 2023, 18:59
#
В сенсе не открывал кредитку потому что банк сдирает каждый месяц 100 грн за пользование нею.
Насчет депозитов не согласен, мне приват и абанк спустя 2−3 месяца существенно повысили лимиты на оплату частями и кр лимит после конвертационных депозитов на 100к
Пумб — требует 2 номера телефона знакомых чтоб им звонили по вашему кредиту
Моно — целый год задолго до войны был 0, точно также футбол
Кр рейтинг у меня 504, может быть чуть влияет
Активное пользование картой- да вранье
Причина почему не дают — ваше место работы в черном списке, прописка в «плохом» городе, военный
+
0
Yurii Kovalevskyi
Yurii Kovalevskyi
4 ноября 2023, 18:50
#
Ідеться про конкретний банк, а це Сенс банк. Всі перелічені пункти в даному банку не діють. Місце роботи не в чорному списку , прописка Вінниця і не військовий. Маю високий кредитний рейтинг та чисту кредитну історію.
+
0
Sense Bank
Ответ банка
Sense Bank
3 ноября 2023, 22:04
#
Чекаємо від вас відповідь в особистих, щоб розібратись детальніше із цією ситуацією

Анастасія, ваша помічниця
+
0
Yurii Kovalevskyi
Yurii Kovalevskyi
6 ноября 2023, 11:04
#
Що ви будете розбиратися, якщо Ольга Янева в чаті визнала, що все мною описано це правда?
+
0
Siege
Siege
4 ноября 2023, 19:21
#
А чому ви не пішли у інші банки зі свого рекламного списку! Також не дають кредитів? Можливо справа у вас насправді, а не у банках?
+
+1
Yurii Kovalevskyi
Yurii Kovalevskyi
4 ноября 2023, 19:27
#
Можливо справа у вас, що ви не читаєте відгук. В інших банках як ви стверджуєте із рекламованого списку кредитувався і кредитуюся.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.5 43.1
USD 39.4 40
Все курсы банка

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.5 43.1
USD 39.4 40
Все курсы банка