Минфин - Курсы валют Украины

Установить

В Сенсе все меньше Альфы

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
fig vam 11 октября 2023, 7:47
В Сенс банке все меньше сенса. Не понятно то ли национализация и смена руководства испортила банк и рыба начала гнить с головы, а может другие причины.
У меня началось все с ФОП. Банк начал взымать комиссию за вывод на счет физика денег и поднял стоимость обслуживания. При этом сделал два пакета с боле менее нормальными условиями, но переход предполагал закрытие счета и плату за закрытие счета- как по мне придел надувательства.
На этом мелкое жлобство банка не остановилось. Согласно НБУ снять валюту со счета банка можно в эквиваленте 100 т или $2700+, но Сенс вам этого не позволит, а отдаст 2600+ аргументируя внутренним курсом хоть на квитанции и печатает курс НБУ. Вопрос со снятием это вообще отдельная темка в Сенсе, чтобы снять валюту ее надо заказать за ХХ дней, ок сейчас время такое можно принять, но почему если депозит заканчивается через 7 дней заказывать можно когда деньги упадут на счет и опять ждать ХХ дней.?((
Ещё одно нововведение это валютный возврат. Продавец сделал возврат и банк зачислил валюту на гривневую карту по курсу 0 ноль!). Пару дней спустя, после клиринга курс появился. Мне очень долго пытались найти весомую аргументацию, что все это нормально.
++ ещё кучу улучшений: лимиты на переводы с хамелеона в 20 т в месяц без комиссии; Невозможность снять депозит в день его окончания если стоит пролонгация, но новый депозит ещё не пролонгировался; Типа премиум карточки графит вовремя не перевыпустили. Валютный депозит мин на 3 месяца- видимо мелкое жлобство дало свои плоды и клиенты начали искать где лучше.
Может мой пост заставит банк пересмотреть свою политику
Сенс Банк
Ответ банка
14 октября 2023, 10:36
• Зміна тарифів відбулась ще рік тому назад, 01.10.2022, тому націоналізація тут ні до чого, це залежить від ринкових пропозицій та загального тарифоутворення(а не конкретних пунктів тарифа).

• Що стосується курсу — дійсно конкретно в постанові #18 чітко не вказано курс по якому повинен розраховуватись ліміт, тому технічно ліміт рахується по картковому курсу як для зняття так і карткових розрахунків.

А курс НБУ, який фігурує в квитанції, є обов'язковим атрибутом, незалежно від того, застосовується він при здійсненні даної операції чи ні. Навіть при готівковому валютообміні по курсу каси, він там присутній.

• Процесс бронювання — необхідності звертатись лише після закриття депозиту немає, ви можете звернутись за декілька днів до закриття провести бронювання, але заявка буде взята в роботу лише після його закриття та зарахування коштів на рахунок так як бронь готівки на поточний момент доступна лише при наявності необхідної суми на рахунку.

• Що стосується нововедень — їх немає, повернення бувають різні, реверсал — коли операція в той же день повертається на баланс(до списання по рахунку), просто повернення на рахунок та кредитовий сліп(останні два пов'язані з фактичним повернення коштів та зарахування в банк), і ось кредитовий сліп відображається в історії відразу як в банк приходить запит про ініціювання повернення та вже після зарахування на рахунок інформація в історії змінюється — і це дійсно нормально.

• Пролонгація — логіка лонгації депозиту працювала завжди саме так, єдине що було змінено це пролонгація відбувається в день закінчення о 8 ранку (у разі якщо вона увімкнена), при цьому при оформленні банк попереджає, що відмовитись від неї можна відразу після оформлення, тому це дійсно потрібно враховувати.

• Перевипуск по терміну дії автоматичний було вимкнено 24.02 так як було введено процес подовження карток на 180 днів, при цьому при необхідності можна звернутись до нас в підтримку для перевипуску картки на віртуальну(з можливістю замовити пластик на нову пошту)/або на відділення банку.

• Пропозиції депозитів — тут все залежить на пряму від норм резерування НБУ, облікової ставки так і цілей банку та необхідності конкретної валюти на конкретний термін.

• По хамелеону аналогічно з тарифами ФОП, тут питання тарифоутворення в цілому, та все ж залишається можливість переказати за реквізитами до 200 тис на місяць без комісії

Анастасія, ваша помічниця

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.5 43.1
USD 39.4 40
Все курсы банка

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.5 43.1
USD 39.4 40
Все курсы банка