Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Сенс Банка: Одесса, ул. Генерала Бочарова, 40

Адрес:
Одесса, ул. Генерала Бочарова, 40
Телефон:
0 800 502-050
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, касса: 09:00-17:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
5 января 2024, 14:32
Мої рахунки в банках було заблоковано приватним нотаріусом. У Сенс Банк в мене є соціальний рахунок, на який надходять соціальні виплати, такий рахунок не має підлягати блокуванню, але банк все одно його заблокував. Я звернулась до нотаріуса, і він видав постанову про визначення рахунку для розрахункових операцій, постанова надійшла до банку, але замість того, щоб розблокувати рахунок, як це роблять в усіх інших банках, банк залишив його як є з мінусовим балансом і мені повідомили, що я не можу користуватись електронним гаманцем, а можу тільки зняти гроші в касі. При цьому, для зняття грошей, мені потрібно звернутись до каси, не пізніше, ніж за 4 години до її закриття, там мені потрібно написати заявку на видачу мені моїх же коштів і чекати на її розгляд банком протягом 3-х годин, після чого, якщо банк схвалює, то я можу зняти готівку. Тобто, кожного місяця, щоб зняти власні гроші, я повинна їздити до банку як на роботу і витрачати на це цілий день. Я не можу користуватись власними грошима, коли мені це потрібно, а тільки коли на це дасть згоду сам банк. Окрім того, в цьому банку в мене є кредитна картка, яка просто зникла з меню сенс банк, я не бачу що на ній коїться і можу тільки по смс здогадуватись скільки грошей треба внести. Минулого місяця я внесла платіж який було вказано в повідомленні, а наступний платіж у мене 22.01 (при тому більший ніж попередній), але мені приходять повідомлення про умови закриття боргу, якого я навіть не бачу власними очима.
Хоча у відділенні банку дуже приємні працівники, я не можу кататись туди постійно і сидіти там по 3 години, маючи маленьких дітей.
Комментарии (3)
Ответ банка
Сенс Банк
AlfaBank
8 января 2024, 11:32
На кошти на вашому рахунку накладається арешт згідно з Постановою про арешт коштів державним або приватним виконавцем. Арешт може бути накладено на будь-який рахунок (картковий, депозитний, поточний, кредит).
Питання потрібно вирішувати з виконавцем (на зняття арешту/або для зняття обмеження на видаткові операції по рахунку), після чого Постанова про зняття арешту/на видаткові операції надходить у банк.
Для зняття обмеження на видаткові операції по рахунку (а не арешту по рахунку) банк має отримати від виконавця Постанову (поштою, а саме рекомендованим листом), в якій і буде вказано цей рахунок. Самостійно ви не може надати даний документ до відділення банку. Це заборонено на законодавчому рівні. Тому для зняття обмеження на видаткові операції вам потрібно звертатися до виконавця, який наклав арешт.
Для того, щоб у новому місяці зняти кошти з рахунку, потрібна нова Постанова від виконавця.
Згідно з доповненням від 06.05.2023 № 3048-IX дозволено фізичним особам здійснювати видаткові операції з рахунків, на які накладено арешт органами державної виконавчої служби/приватними виконавцями на суму в розмірі, що протягом одного календарного місяця не перевищує двох розмірів мінімальної заробітної плати встановленої законом про Державний бюджет України на 1 січня поточного календарного року, на сьогодні ця сума — 14 200 грн.
Щодо вашої кредитної картки, якщо арест накладено і на неї, то вона не відображається у застосунку. Проте дізнатися всю необхідну інформацію ви можете у чаті підтримки, відділенні або у контакт-центрі 0 800 50 20 50 (безкоштовно).

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отделения и банкоматы Сенс Банка в Одессе 🏦 / Отделение Сенс Банк: ул. Генерала Бочарова, 40, Одесса

На странице собрана вся информация про отделение Сенс Банка по адресу Одесса, ул. Генерала Бочарова, 40.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Сенс Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Сенс Банка  расположенном по адресу Одесса, ул. Генерала Бочарова, 40- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.