Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение monobank: пр-т Свободы, 1/3 (Vodafone), Львов

Адрес:
Львов, пр-т Свободы, 1/3 (Vodafone)
Телефон:
0 800 205-205
Время работы:
Пн-Пт: 10:00-19:00, Сб: 10:00-18:00, Вс: 10:00-17:00
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
2 апреля 2022, 14:42
Списують відсотки за 2місяці хоч ніяких прострочків не було. Відписують сухо роздруківки чому так не дають. Прохання втрутитись в роботу їхньої фін установи. Звичайні фінансові окупанти.
Написать комментарий
Ответ банка
monobank
monobankua
3 апреля 2022, 17:23
Після того, як починаєте користуватися кредитним лімітом. Банк надає можливість користуватися пільговим періодом, тоді буде необхідно витрачену суму в одному місяці внести до кінця наступного. Або можете скористатися кредитом. Тоді до кінця наступного місяця потрібно буде внести мінімальний платіж (4% від суми боргу, але не менше 100 грн), тоді на заборгованість нараховуватимуться відсотки за ставкою 3.1% на місяць.
Якщо ви не погашаєте до останнього дня місяця суму заборгованості минулого місяця повністю, пільговий період не діє, і на всю суму заборгованості нараховуються відсотки від дати початку використання кредитних коштів (не на залишок заборгованості).

Ми діємо згідно з постановою НБУ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану».
Важливо, що нові правила не передбачають скасування відсотків за користування кредитними коштами.
Ми нараховуємо відсотки лише за стандартною відсотковою ставкою 3,1%. Банк не нараховує пеню, штрафи, не виносить заборгованості на прострочення. Ми рекомендуємо вносити мінімальні платежі, якщо є така можливість
Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Точки выдачи (отделения) monobank в Львове 🏦 / Отделение monobank: пр-т Свободы, 1/3 (Vodafone), Львов