Минфин - Курсы валют Украины

Установить
20 апреля 2017, 17:53 Читати українською

Кредобанк завершив модернізацію контакт-центру

Кредобанк завершив побудову сучасної платформи контакт-центру для клієнтів. Нова платформа не тільки зменшить час очікування відповіді та підвищить надійність роботи і якість обслуговування клієнтів, а й створює можливості для автоматизації ключових бізнес-процесів та впровадженням принципово нових послуг для клієнтів банку.

З допомогою партнера — компанії «ІТ-Інтегратор» (Cisco Authorized Technology Provider), було виконано проектування і побудову контакт-центру на базі системи Cisco Packaged Contact Center Enterprise 11.0, а також впроваджено сервіс запису розмов компанії ZOOM International. Побудова платформи від проектування до запуску в промислову експлуатацію з інтеграцією та доопрацюванням сервісів зайняла трохи менше року.

Контакт-центр Кредобанку сьогодні розрахований на 50 робочих місць і має гнучкі можливості для нарощування кількості операторів до 1000 агентів, якщо цього потребуватимуть поточні бізнес-завдання. З огляду на критичність усі системи контакт-центру були встановлені на стійкій до відмов архітектурі, щоб забезпечити доступність сервісу у випадку виходу з ладу компонентів систем.

Завдяки реалізації проекту банк отримав цілком нову платформу для вирішення своїх завдань з обслуговування клієнтів засобами сучасних комунікацій. Побудована платформа дозволила оптимізувати дерево обслуговування в IVR, реалізувати динамічні сервіси (наприклад, озвучення інформації про залишок на картці) автоматизувати вихідні кампанії та багато іншого. Встановлена система запису ZOOM забезпечує можливість он-лайн моніторингу якості роботи операторів, що підвищує рівень їх відповідальності, і в кінцевому варіанті, їх заангажованість в процес обслуговування клієнтів.

«Сьогодні якісна і безперебійна комунікація з клієнтами надзвичайно важлива. Нові інструменти контакт-центру дозволяють швидко реагувати на потреби клієнтів і в найкоротші терміни вносити необхідні зміни в систему. Крім того, впровадження єдиного комунікаційного інструменту дозволило якісно підвищити рівень обслуговування, що неодмінно вплине на зростання кількості лояльних клієнтів», — відзначив Марцін Мазурек, виконавчий директор напрямку роздрібного та електронного бізнесу  Кредобанку.

«Наша компанія має «за плечима» не одне впровадження промислового контакт-центру, в тому числі для фінансового сектору. Впевненості в успіху реалізації цього проекту нам додавала обрана технічна платформа Cisco, в якості, функціоналі та ефективності якої ми не сумнівалися. В результаті банк отримав діючий інструмент для бізнесу: відлагоджені процеси комунікацій з клієнтами, обслуговування на високому рівні та оперативне прийняття управлінських рішень», — відзначив директор департаменту телекомунікацій компанії «ІТ-Інтегратор» Олексій Севонькін.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться