Минфин - Курсы валют Украины

Установить
2 декабря 2016, 14:09 Читати українською

Кредобанк визнано найбільш сумлінним платником податків серед банківських установ України

Кредобанк став переможцем всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2015» у номінації «Фінансова та страхова діяльність» серед великих платників податків, який проводить Асоціація платників податків України.

Рейтинг сумлінних платників податків України проводиться вже п’ятий рік поспіль. Він проходить у два етапи – на регіональному та всеукраїнському рівнях. У поточному році заявки на участь подали 708 підприємств-платників податків по всій Україні. До участі в другому турі вийшло 157 лауреатів, з яких переможцями було визнано 40 підприємств малого, середнього та великого бізнесу. Як повідомив голова вищої рейтингової комісії конкурсу, президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе, кількість та сума сплачених податків не була вирішальною серед критеріїв рейтингу – провідну роль відігравали дотримання податкової дисципліни, кількість офіційно працевлаштованих на підприємстві працівників та витрати на соціальні програми.

«Ми в Кредобанку вважаємо прозорість та дотримання законодавства, в тому числі, звичайно, і, податкового, з однієї сторони нормою, а з іншої – найголовнішим соціальним обов’язком бізнесу. Високо цінуємо визнання наших зусиль в тому, аби бути зразковим корпоративним громадянином України, – говорить голова правління Кредобанку Ґжеґож Шатковскі. — Хочу ще підкреслити, що на сьогодні Кредобанк не просто отримує прибуток та сплачує всі передбачені законодавством податки і збори. Ми створили більш як 2 тисячі робочих місць по всій Україні, маємо немало продуктивних та чесних проектів з партнерами чи підрядниками, які допомагають обом сторонам розвиватися та збільшувати свої ресурси, створювати нові місця праці, а також регулярно підтримуємо чимало соціальних, культурних та освітніх проектів по всій Україні ».

Протягом 2015 року Кредобанк сплатив 149,6 млн гривень податків, зборів та інших обов’язкових платежів, у тому числі 29,9 млн гривень податків та зборів із заробітної плати. За 10 місяців 2016 року банк сплатив 156,8 млн гривень податків і зборів, 37,6 млн грн з яких – податки та відрахування з заробітної плати працівників. В цілому ж переможці рейтингу «Сумлінні платники податків-2015» за підсумками минулого року сплатили до бюджету податків на більш як 3 млрд грн, скерували на соціальні програми та благодійні акції майже 100 млн грн та створили більше 20 тисяч робочих місць.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться