Минфин - Курсы валют Украины

Установить
17 ноября 2016, 8:40 Читати українською

Діамантбанк скасовує комісію на оплату послуг в Інтернет-банкінгу

Діамантбанк продовжує дарувати подарунки з нагоди дня народження Банку та підготував приємний сюрприз для користувачів Інтернет-банкінгу «Diamantpay». До кінця року кожен Клієнт може за допомогою сервісу «Оплата послуг» здійснювати платежі бехз комісії. Спеціальна пропозиція дійсна для понад 400 постачальників послуг, зокрема і комунальних.

Також нагадуємо, що в Інтернет-банкінгу у користувача завжди є можливість налаштувати особистий календар платежів. Цей сервіс дозволяє вчасно сплачувати будь-які рахунки та погашати кредит. Клієнт складає розклад платежів, а Банк дбає про їх виконання. Для зручності, напередодні запланованого дня сплати рахунків, Клієнт отримує смс-нагадування про платежі, а після сплати – смс про здійснення операції. Крім того, в особистому кабінеті Інтернет-банкінгу «Diamantpay» користувач може відслідкувати успішність виконаної операції та отримати на свою електронну пошту квитанцію про оплату.

Дистанційний сервіс «Оплата послуг» дозволяє поповнювати рахунки мобільних операторів зв`язку, здійснювати миттєві перекази з карти на карту, використовуючи карту будь-якого банку України.

Нагадаємо, за результатами дослідження «Простобанк Консалтинг» Діамантбанк увійшов до п’ятірки лідерів за функціональні можливості Інтернет-банкінгу «Diamantpay».

Ознайомитись з переліком on-line послуг Банку можна за посиланням або дізнатися за телефоном: 0 800 308 303 (безкоштовно на території України).

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться